Näckrosgatan 29

Eskilstuna 4 110 000 kr utgångspris

Stor villa längst in på lugn återvändsgata!

Välkommen till denna stilrent renoverade familjevilla i toppskick! Här bor du i bästa läge på hörntomt omgiven av grönområden och med skogen som närmsta granne. Området är mycket barnvänligt och härifrån har du närhet till det mesta Torshälla har att erbjuda. På bostadens entréplan hittar du ett modernt och stilrent kök med plats för många. Här finns även gott om förvaring och arbetsytor. Vidare erbjuder bostaden ett härligt, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Från bostadens Master Bedroom har du ingång till ett modernt helkaklat badrum med badkar. På entréplan finns även ytterligare ett helkakalt badrum samt 3 sovrum. Från matsalsdelen finns utgång till en stor inglasad altan.
I källarplan erbjuds goda möjligheter att nyttja de stora ytorna efter eget önskemål. Här inryms en gillestuga med fungerande öppen spis, ytterligare ett sovrum, tvättstuga, bastu och gym. Här finns även ett stort hobbyrum att nyttja, endast fantasin sätter gränser! Till fastigheten hör ett dubbelgarage och fiber finns indraget.
På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor. I närområdet finns flertalet lekplatser och pulkabacke på vintern och fina strövområden i skogen. Uppskattar du promenader eller löpturer finns Gyllenhielmska leden alldeles intill. Härifrån har du även närhet till Torshargs fritidsanläggning med fotbollsplaner och elljusspår som även blir skidspår på vintern. Mycket bra kommunikationer till centrala Eskilstuna.?
Varmt välkommen på visning!

Länk till film: https://www.youtube.com/watch?v=RGWNJicxSvQ&feature=youtu.be

Planlösning

Antal rum: 9 varav 5-6 sovrum
Boarea: 127 kvm. taxeringsinformation

Hall: När du kliver in på Näckrosgatan 29 möts du av en praktisk hall där du har gott om utrymme för klädavhängning och avställning av skor. Bakom dubbla skjutdörrar finner du garderober för ytterligare förvaring. Här går väggarna i en grå ton och på golvet ligger en parkett. Vidare in i bostaden finner du en inre hall med städskåp.

Kök: Från hallen tar du dig vidare in i bostadens kök. I vinkel till den stilrena köksdelen finns en rymlig matplats med gott om utrymme för 8 personer. Köket har vita släta luckor, en ljus bänkskiva, stora kakelplattor i grå ton i arbetsdelen samt vitvaror i rostfritt. Här finns gott om praktisk förvaring i både över- och underskåp och köket erbjuder även gott om arbetsyta. Köket är utrustat med dubbla kyl/frysar, ugn, mikrovågsugn, stor diskho, fläkt, induktionshäll samt diskmaskin. I både kök och matplatsdel finns generösa fönster som skänker fint ljus till rummet. Här ligger ett ljust parkettgolv och en ljus tapet sitter på väggen. Från matplatsen har du även utgång till en stor inglasad altan.

Uterum: Stort inglasat uterum med gott om utrymme att inreda med både matplats och loungegrupp. Snygg belysning över matplats som kommer att ingå. Via skjutbara fönsterpartier nås altantrall utan tak i bada riktningar. På ena sidan kan morgonsolen avnjutas med en kopp kaffe i handen. I andra riktningen finns fint anordnad grillplats med intilliggande loungedel där kvällssolen upplevs som bäst. En plats att trivas på!

Vardagsrum: Bostaden erbjuder ett härligt vardagsrum som är ljust och luftigt tack vara de många och stora fönsterna. Här finns plats att inreda med både matbord och soffgrupp samt ytterliga möblemang. Väggarna går i en ljus kulör och på golvet ligger ett parkettgolv som är enhetligt med hall.

Badrum: På entréplan finner du ett helkaklat duschrum med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna med ett snyggt inslag av mosaikdetalj i duschhörnan. Badrummet är utrustat med duschhörna med duschväggar, wc, kommod med överhängande spegelskåp, handdukstork, golvvärme samt spotlights i taket.

Sovrum 1: Rymligt Master Bedroom där gott om plats finns för dubbelsäng och sängbord. Gott om förvaringsytor för kläder i garderober som kommer att ingå. Här ligger ett ljust golv och väggarna är vita med en rutigt mönstrad fondtapet.

Badrum 2: Från Master Bedroom finns ingång till eget badrum. Här är ett modernt utförande med ljust klinkergolv och kakel på väggarna, en snygg fondvägg samt stort fönster. Utrustningen består av wc, badkar, dubbelkommod, överhängande badrumsspegel med belysning samt spotlights i taket. Hög komfort med golvvärme!

Sovrum 2: Sovrum med gott om plats att inreda med säng, skrivbord samt externa garderober. Ett centralt placerat fönster ger rummet fint ljusinsläpp som smakfullt harmoniserar med ljusa väggar med en vackert blommig fondtapet. Parkett på golvet.

Sovrum 3: Mindre sovrum som idag nyttjas som arbetsrum där praktisk förvaring med hyllsystem döljer sig bakom draperier. Rummet har ett ljust parkettgolv och vita väggar med en ljust mönstrad fondtapet.

Sovrum 4: Rymligt sovrum med gott om plats att inreda med säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Här finns förvaring i platsbyggda garderober. Rummet har ljusa väggar med en ljus fondtapet samt klickgolv.


Källarplan

Gillestuga: I källarplan hittar du en gillestuga med fungerande öppen spis och utrymme att möblera med soffgrupp och övrigt möblemang såsom biljardbord. Här finns gott om ljusinsläpp från flertalet fönster i två väderstreck. Fint massivt trägolv möter en ljust målad panel på vägg.

Sovrum 5: Sovrum med plats att inreda med säng och skrivbord. Här ger dubbla fönster gott om ljusinsläpp och rummet ger ett ljust intryck tack vare ljusa ytskikt på väggar och golv.

Wc: Gästtoalett där våtrumsmatta i grå ton ligger på golvet samt väggarna går i vitt med en grå fondvägg. Här är inrett med wc, handfat samt spegel.

Gym: I källarplan har ett av rummen inretts till gym, här kan du träna när helst det passar dig! Rummet har fint ljusinsläpp från tre fönster, ett ljust golv och ljust målade väggar.

Hobbyrum: Stort hobbyrum med många möjligheter, endast fantasin sätter gränser! Här ligger en skön textilmatta på golvet, på väggarna sitter en ljust målad panel och flertalet fönster släpper in ljus till rummet. Bra förvaring med extern garderob som kommer att ingå. Härifrån finns även utgång till tomtens baksida.

Tvättstuga/bastu: Ny tvättstuga inredd med tvättmaskin och torktumlare, skåp för förvaring, bänkskiva och tvättställ. En grå våtrumsmatta ligger på golvet och väggarna är vita med inslag av ett snyggt mönstrat kakel. Här finns även duschhörna och bastu.

Övrigt: I källarplan finns även pannrum med förvaringsmöjligheter och ny värmeväxlare samt två stora klädkammare/förråd. Bostaden har även en ny el-central placerad i hobbyrummet. Fiber finns indraget.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 127 kvm
Biarea: 127 kvm
Byggnadsår: 1970
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas och 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare/Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme, öppen spis
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Fristående dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar.
Lekstuga som idag utgör ett väl tilltaget boende för familjens kaniner.

Renoveringar:

Köksfläkt 2020
Nya entréräcken 2019
Fiber 2019
Tvättstuga 2018
Fönster BV+2 fönster källare. 2018
Markiser 2018
Nya avlopp under källaren 2018
Tvättmaskin 2018
Dusch och bastudörr 2018
Marktegel 2018
Yale Doorman
Larm Sector
Fjärrvärme 2017
Målning grund 2017
Yttre Belysning 2017
Termostater element 2017
Ny trapp på entrésida (utvändigt) 2017
Ny gräsmatta framsida 2017
Målning trapp invändigt 2017
Ny tujahäck mot grannar 2016
Altan 2015
Kök 2014
Badrum *2 2014
Torktumlare 2014
Elcentral 2014

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Pris: 4 110 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 349 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 786 000 kr
Värdeår: 1970
Summa inteckningar/pantbrev: 2 765 000 kr
Driftkostnad: 58606 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 28156 kr
  • Vatten/avlopp: 6779 kr
  • Försäkring: 7111 kr
  • Renhållning: 3337 kr
  • Hushållsström: 12886 kr
  • Sotning: 337 kr

Tomt

Tomtarea: 832 kvm
Tomttyp: Trädgådstomt/hörntomt

Närområde

Allmänt: Här bor du i ett centralt och mycket barnvänligt läge i Torshälla. På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor. Du bor granne med grönområden och har skogen ett stenkast bort dessutom finns flertalet lekplatser i närområdet och pulkabacke på vintern. Uppskattar du promenader eller löpturer finns Gyllenhielmska leden alldeles intill. Härifrån har du även närhet till Torshargs fritidsanläggning med fotbollsplaner och elljusspår som även blir skidspår på vintern. Mycket bra kommunikationer till centrala Eskilstuna.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR