Fristadsgatan 14B

Eskilstuna 1 250 000 kr utgångspris

Välplanerad trea med genomgående fina ytskikt!

Fin trerumslägenhet med stor inglasad balkong balkong, rymligt vardagsrum, två stora sovrum och nyrenoverat kök -16. Kaklat badrum -07 och goda förvaringsmöjligheter med garderober. Bostadens ytskikt är till stora delar renoverade -16. Insynsfritt och högt läge i huset på våningsplan 6 med fantastisk utsikt över området. Goda busskommunikationer och cykelavstånd till centrum. Stabil förening som genomfört stamrenovering, installerat säkerhetsdörrar och 3-glasfönster. Hiss finns!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 75 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 6 av 7

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ samt extern förvaring. Vidare finns gott om förvaring i klädkammare samt platsbyggda garderober. Ljusa ytskikt på väggar och tak mot stilrent mörkt golv.

Kök:
Smakfullt renoverat kök från 2016 med profilskåpsluckor i vitt, överskåp med spegeldörrar och spotlightsbelysning. Ljust kaklad arbetsdel mot mörk bänkskiva. Ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Köket är fullutrustat med hel kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Bra med förvaringsutrymmen och matplats för 4 personer under rummets centrerade fönster.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel såväl som bord. Generöst med ljusinsläpp från fönster skapar en trivsam känsla i rummet. Ljusa ytskikt på väggar med undantag från mörkt mönstrad fondvägg och fina golv enhetliga med hall. Härifrån finns ingång till ett av bostadens sovrum.

Sovrum 1:
Fint renoverat rum med ljusa ytskikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaringsmöbel, skrivbord och garderober. Fönster i två riktningar ger rummet ett trevligt ljusinsläpp.

Sovrum 2:
Fint sovrum med plats för säng och sängbord. Idag används rummet som kontor. Här finns ljust mönstrad tapet på vägg som snyggt möter ett mörkt golv. Via rummet finns utgång till rymlig balkong med söderläge.

Badrum:
Kaklat badrum renoverat 2007 med våtrumsmatta på golv. Här finns ny inredning med handfat, överhängande spegelskåp med ledbelysning, toalettstol och duschplats.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 75 kvm
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Centralvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Renoveringar:
Hissar 2005
Balkonger 2007
Garageportsrenovering 2007
Fönsterbyte 2008
Tilläggsisolering 2008
Stammrenovering 2012
Maskinell utrustning tvättstuga 2012
Installation av gångbryggor och tamp 2015
Markarbeten på gården 2016
Tilläggsisolering av vindar, fläktar och ny torktumlare 2017

Kabel-TV och bredband via ComHem.
Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade.
Till bostaden hör två källarförråd.
Gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum finns i källarplan.

Stora delar av lägenheten renoverades 2016.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-11-17
Energikonsumtion: 166 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 3659 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Stiga arena.
Parkering: Parkeringsplats utan el finns att hyra av föreningen för 100kr/mån. Vidare förfogar föreningen över bilparkeringsplatser med elstolpe till en månadskostnad om 200kr. Separat kösystem till föreningens garageplatser med en kostnad om 380kr/mån.
Möjlighet finns även att parkera utmed Fristadsgatan med månadsbiljett B1 till en kostnad om 400kr.

Förening

Föreningsnamn: Brf Årby nr 1
Organisationsnummer: 718000-0759

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR