Kyrkogatan 1E

Eskilstuna 1 995 000 kr utgångspris

Centralt boende med hög standard och två balkonger!

Bo nytt och modernt i hjärtat av Eskilstuna! Välkommen till en bostad i toppskick som präglas av en generös takhöjd och vackert ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finner du genomgående ljusa ytskikt och en klassisk ekparkett i hela lägenheten. Bostaden har balkonger i två väderstreck som ger maximala solchanser under dagen. Här erbjuds en tilltalande planlösning där det stilrena köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet nås bostadens ena balkong där du kan njuta av kvällssolen. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat duschrum med golvvärme för hög komfort, dusch bakom vikväggar i glas och tvättmaskin och torktumlare i stapel. Bostadens större sovrum är beläget mot den lugn och grönskande innergården med utgång till balkong i bästa söderläge och utsikt mot Eskilstuna ån. Bostaden erbjuder ytterligare ett sovrum samt en rymlig klädkammare för goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett utmärkt läge i Eskilstunas centrum med nära till allt! När du kliver ut på Kyrkogatan har du några av Eskilstunas populäraste restauranger och butiker kring hörnet. Alldeles intill ligger gågatan som erbjuder ytterligare utbud av butiker, restauranger och barer. Går du istället ut mot föreningens innergård hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna längst med ån. Perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. På mindre än tio minuters promenad når du Mälardalens högskola eller centralstationen – optimalt läge för pendlaren!
Välkommen till Kyrkogatan!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 64 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall: Hall med praktiskt mörk klinker på golvet och ljust målade väggar. Här finns utrymme för avhängning och förvaring i garderober.

Vardagsrum: Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar en härlig rymd i bostadens vardagsrum. Vardagsrummet ligger i en social och öppen planlösning till köket och här finns utrymme för både matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till en av bostadens balkonger med eftermiddags/kvällsson.

Balkong 1:
Rymlig balkong i anslutning till hemmets sociala ytor. Här finns utrymme för bord och stolar alternativt loungegrupp som trevligt utökar hemmets sociala ytor och ger en trevlig utomhusmiljö. En plats att trivas på!

Kök: Stilrent kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har vita släta luckor, ett vitt kakel och mörk bänkskiva. Här finns goda arbetsytor och förvaring i både över och underskåp. Köket är väl utrustat med ugn med häll, fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys.

Sovrum 1: Bostadens större sovrum är lugnt beläget mot innergården och härifrån har du utgång till balkong. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring finns i garderober. Precis som i resterande bostaden har sovrummet parkettgolv, ljust målade väggar och en generös takhöjd.

Balkong 2:
Bostaden erbjuder förmånen att ha en stor balkong med utsikt över Eskilstunaån och mot vackra gamla stan. Förutom att betrakta vattnet som stillsamt passerar kan några av stadens äldsta och mest spektakulära byggnader ses härifrån. Balkongen är rymlig och kan möbleras efter eget tycke. Här kan möbleras med både stolar, soffa och bord. Balkongens läge i kombination med den lugna bakgården gör den till en perfekt plats för avkoppling i lugn och ro.

Sovrum 2: Mindre sovrum med plats för säng och ytterligare möblemang. Här finns förvaring i garderober och stora fönsterpartier ger rummet ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger en parkett och väggarna är målade i ljus kulör.

Badrum: Smakfullt, helkaklat duschrum med ljust kakel på väggarna och ett mörkt klinkergolv med golvvärme för hög komfort. Här hittar du wc, kommod med handfat, överhängande spegelskåp med spotlights, dusch bakom vikväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare i stapel.

Klädkammare:
I lägenheten finns en praktisk klädkammare. Utrustad med klädstång och med utrymme för förvaringsmöbel och avställning. Klädkammaren är inredd i stil med övriga rum, vita väggar, vitt tak och ljust golv.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 64 kvm
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk
Övriga byggnader: Gemensam tvättstuga.
Kabel-TV via Telia ingår i avgiften.
Bredband via Telia.
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften (ersätter inte hemförsäkringen).
Föreningen består av 68 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 4 hyreslokaler.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2020-03-19
Primärenergital: 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3324-1-4111-2 i Brf Rådhusbron
Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3733 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.59914%

Närområde

Allmänt: Här bor du i ett utmärkt läge i Eskilstunas centrum med nära till allt! När du kliver ut på Kyrkogatan har du några av Eskilstunas populäraste restauranger och butiker kring hörnet. Alldeles intill ligger gågatan som erbjuder ytterligare utbud av butiker, restauranger och barer. Går du istället ut mot föreningens innergård hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna längst med ån. Perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. På mindre än tio minuters promenad når du Mälardalens högskola eller centralstationen – optimalt läge för pendlaren!

Förening

Föreningsnamn: Brf Rådhusbron
Organisationsnummer: 769618-0285

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR