Nyforsgatan 28A

Eskilstuna 775 000 kr utgångspris

Nytt kök, stambytt och helkaklat badrum, nya ytskikt, stor balkong!

Tillfälle att förvärva en genomgående renoverad lägenhet med fina ytskikt. Smakfullt kök -20 med integrerade vitvaror. Kaklat och stambytt badrum samt stor balkong i söderläge. Genomgående parkettgolv, nymålade ytskikt på väggar och tak -20. Ny el i hela bostaden -20. Välskött förening med god ekonomi och mycket låga avgifter. Ica livsmedelsbutik och tågstation runt hörnet. Kort promenad till centrum och högskola.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 43.7 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall
Ljus och smakfullt renoverad hall som leder in till bostadens alla rum. Här finns plats för hatthylla och skoställ. Vidare erbjuds bra förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar och elfa-hyllsystem samt sensorstyrd belysning. Vidare finns även klädkammare. Mörkt klinkerbelagt golv och nymålade väggar i grå ton.

Kök
Totalrenoverat kök från 2020 fullutrustat med moderna vitvaror. Utrustningen består av kombinerad kyl och frys, integrerad ugn, mikro, häll, fläkt och diskmaskin. Skåpsluckor i profil med ljusgrå ton mot ljust kakel och bänkskiva skapar en sammanhängande känsla i rummet. Snyggt ekparkettgolv och nymålade väggar i grå ton enhetliga med bostadens vardagsrum. Rymlig matplats för 4 personer placerad under rummets centrerade fönster. Här finns även goda arbetsutrymmen och generös förvaring i över och underskåp utmed två av kökets väggar. Smakfull spotlightsbelysning i kökets arbetsdel. Vidare finns praktisk belysning inbyggd i köksskåp.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med nya parkettgolv, nymålade väggar och tak. Här finns möjlighet till möblemang efter smak och tycke. Rummet inrymmer med enkelhet soffgrupp och mediamöbel såväl som säng och sängbord. Utgång till stor balkong i sydväst.

Badrum
Bostadens badrum är stambytt, har kakel på vägg och klinkerbelagt golv. Här finns duschplats, handfat, ny wc-stol samt överhängande badrumsskåp. Plats finns även för egen tvättmaskin eller ytterligare badrumsförvaring.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 43.7 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.
Gemensam tvättstuga och torkrum.
Låst cykelförråd.
Tv och bredband via ComHem.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-06-04
Energikonsumtion: 167 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 143-202 i Brf Floretten nr 7
Pris: 775 000 kr utgångspris
Avgift: 2388 kr/mån
Driftkostnad: 2750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1750 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 4.45%

Närområde

Allmänt: Fastighetens är belägen i Eskilstunas centrala delar. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Kronskogen med fina promenadstråk och motionsspår. Någon minuts promenad till centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet däribland Ica som ligger precis runt hörnet. Ett stenkast från tågstation och högskolan.
Parkering: Separat kö till föreningens parkeringsplatser (150kr/mån).
Möjligheter att parkera på stora parkeringen i anslutning till tågstation (450kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Floretten nr 7
Organisationsnummer: 718000-1047
Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar 19 lagenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt med en total yta om 1052 kvm. Fastigheten är försäkrad hos Trygg-hansa.
Den administrativa förvaltningen skötts av Redovisarna i Eskilstuna. Städning och gårdsköttsel ombesörjs av föreningens medlemmar enligt separat städschema.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR