Heljestrandsgatan 8C

Eskilstuna 850 000 kr utgångspris

Välrenoverad etta med eftertraktat läge på Norr!

Tillfälle att förvärva en nyrenoverad lägenhet med modernt nyrenoverat kök och nya, ljusa ytskikt på golv och väggar. Lägenheten har ett stambytt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Generös förvaring med två klädkammare och stort vardagsrum med utgång till balkong mot lugn innergård. Välskött förening som utfört många stora renoveringar. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 39 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 3

Hall
Via säkerhetsdörr nås rymlig hall med utrymmer för avhägning och skor samt två stora klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ljusa ytskikt på golv väggar och tak.

Kök
Rymligt kök med matplats som rymmer 4-6 personer. Köket är nyrenoverat -20 och har en rostfri maskinell utrustning som består av kombinerad kyl och frys, varmluftsugn, häll, fläkt och inbyggd diskmaskin. Fin kontrast mellan skåpsluckor i grått och kökets fina arbetsyta med bänkskiva och kakel i jordnära ton. Nya ljusa ytskikt på golv, väggar och tak sammanhängande med hemmets hall. Centrerat fönster ger rummet gott om ljusinsläpp.

Allrum
Välplanerat allrum med plats för soffgrupp mediamöbel såväl som säng. Rummet har ljusa ytskikt på väggar och tak mot vackert fiskbensparkettgolv i gott skick.

Balkong
Från allrummet finns utgång till balkong inredd med lugnt läge mot innergården. Plats finns för möblemang som bord och stolar eller loungesoffa. En plats att trivas på.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin. Här finns handfat med överhängande badrumsskåp, toalett, haddukstork och duschplats.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 39 kvm
Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Ett vindsförråd samt ett matförråd i källaren tillhör bostaden.
Bredband med Stadsnätet.
Kabel-tv via Tele2.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2008-12-22
Energikonsumtion: 288 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 195-538-007/1001 i Brf Nattvakten 2
Pris: 850 000 kr utgångspris
Avgift: 1992 kr/mån
Driftkostnad: 2850 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1850 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.546%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering: Separat kösystem till föreningens p-platser. Parkering med B1 månadsbiljett utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nattvakten 2
Organisationsnummer: 718000-1245
Allmänt om föreningen: Fastigheten ar fullvärdesförsäkrad hos TRYGG HANSA. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna.
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 2
Parkering: Föreningen förfogar över 22 bilparkeringsplatser och 6 garage med separat kösystem.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR