Tunavallsgränden 10

Eskilstuna 1 900 000 kr utgångspris

Smakfullt boende med lugnt och insynsfritt läge!

Välplanerad bostad med påkostad utrustning och genomgående fina materialval. Modernt kök med öppen plan mot vardagsrum. Stor och inglasad balkong. Helkaklat badrum med golvvärme, TM och TT. Generös förvaring med klädkammare och garderober. Stabil förening med låga avgifter. Hiss finns. Attraktivt läge vid Tunavallen! Parkering finns för övertagande! Varmt välkommen på visning!Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem och stadsnätet.
Stort källarförråd tillhör bostaden (ca 10kvm).

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 73.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Interiör
Hall
Stig in i en hall med gott om utrymme och sober inredning. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i befintlig garderobsvägg samt gott om plats för hatthylla och skoställ. Även förvaringsmöbel som byrå ryms. Ytans golv är delvis belagt med en slitstark och lättskött klinker i terrakotta, väggarna är målade i vitt. I anslutning till hallen finns en mycket rymlig och oerhört praktisk klädkammare. Denna är inredd med hyllplan, klädstång och ett flertal meshbackar. Detta utrymme sväljer mycket, allt från kläder, skor, sänglinne och liknande. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Kök
Bostadens hjärta är en mycket välinredd yta. Snygga köksluckor som erbjuder mycket god förvaring. För den som gillar köksbestyr finns här fantastisk bra arbetsyta att breda ut sig på. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, spis, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, diskho och blandare. Köket har ett vackert ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti samt balkongdörr ut till bostadens omfångsrika, inglasade balkong.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala möjligheter. Umgås med gäster och syssla med middagsbestyr på en och samma gång. Ytan är inredd i lätta toner, väggarna är tapetserade i en ljusbeige kulör tillsammans med en brokig fondvägg. Rummets golv är belagt med en klassisk trestavstavsparkett. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, media-möbel och övrigt möblemang. Vardagsrummet har ett ljuvligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum inrett i sobra toner. Ytans golv är belagd med parkett. Här erbjuds gott om plats för en dubbelsäng, sängbord och möbel. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Sovrum 2
Sovrum med lekfullt tapetserade väggar i lätta färgtoner. Golvet består av parkett. Möblera med större säng, sängbord och övrigt möblemang såsom byrå. Rummets fönster skänker ytan fint ljus.

Badrum
Högklassigt badrum med helkaklade väggar i vitt tillsammans med ljusgrått klinkergolv. Här finns all önskvärd comfort. Inredning som takdusch, badkar, toalett, handfat, blandare samt spegel. Badrummet är även försett med både tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuda även mycket god förvaring i väggfasta skåp. Praktisk arbetsbänk, perfekt för tvätthantering och dylikt.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 73.5 kvm
Byggnadsår: 2007
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-11-29
Primärenergital: 130

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3293-10-4205-2 i BRF Banvallen
Pris: 1 900 000 kr utgångspris
Avgift: 4326 kr/mån
Driftkostnad: 3700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.90351%

Närområde

Allmänt: Denna bostad har det perfekt läge! Här erbjuds flertalet skolor och förskolor med absolut närhet. Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum nås till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, högskola, teater, bio mm. För den som pendlar ligger denna bostad ypperligt, promenadavstånd till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden, där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik och teateruppträdanden under sommarhalvåret.
Parkering: En parkeringsplats kommer att kunna överlåtas till köparen av bostaden.

Förening

Föreningsnamn: BRF Banvallen
Organisationsnummer: 769611-3435
Allmänt om föreningen: Brf Banvallen omfattar fastigheten Glansen 2 i Eskilstuna med adresserna Tunavallsgränden 10 och 12. Husen färdigställdes 2007 och innehåller 52 st bostadsrätter fördelade på 2-4 rok samt 52 bilparkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Föreningen förvaltas av HSB Södermanland.

Bilder

Planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR