Lavendelvägen 1

Eskilstuna 2 195 000 kr utgångspris

Trevlig enplansvilla på hörntomt och skyddat läge intill skogen!

Varmt välkommen till denna välskötta fastighet belägen i omtyckta Bälgviken! Bostaden erbjuder fem rum och kök om 107 kvm. Stort vardagsrum med kakelugn, stilrent kök och praktiskt badrum. Takad altan i söderläge! Fiber finns! Några 100 meter till Näshultasjön med bad och båtmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3-4 sovrum
Boarea: 107 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Hall
Inbjudande hall inredd i sobra toner. Ytans golv är belagt med en tålig och lättskött klinker i neutral kulör. Möblera hallen med hatthylla, skoställ och möbel.

Kök
Till höger om bostadens hall finns detta välinredda kök. Här erbjuds mycket god förvaring och tilltagna arbetsytor. Köksinredningen har ljusa fronter och mönstrad vägg bakom diskbänken. Rummets väggar är målade i vitt och golvet är belagt med en klassisk parkett. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, spis, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och sex stolar. Här finns ett vackert burspråk som bidrar till rymd och fint ljusinsläpp.

Tvättstuga
Innanför köket finns denna ändamålsenliga tvättstuga. Detta utrymme möjliggör klädvård och förvaring avskilt från resterande delar av bostaden. Rummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns här förvaringshyllor, tvättho och blandare. Tvättstugan har separat groventré från tomten.

Vardagsrum
Omfångsrikt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Möblera ytan med soffgrupp, soffbord och media-möbel. I övrigt erbjuds även plats för matsalsmöbel som inkluderar sex stolar och eventuellt bokhylla eller dylikt. Vardagsrummet har en kakelkamin som skänker ytan både värme och ger en hög mysfaktor. Fint ljusinsläpp tack vare rummets breda fönsterpartier och altandörr ut till bostadens takade altan belägen mot söder. Rummet kan med enkelhet delas av till ett sovrum.

Sovrum 1
Mysigt sovrum med parkettgolv och ljusa väggar som bryts av med en brokig fondtapet. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus. I samband med detta rum finns en praktisk klädkammare som rymmer kläder, skor, sänglinne och annat.
Sovrum 2

Detta sovrum har ljusa väggar samt en fondvägg med mönstrad tapet i behaglig blå ton. Befintlig förvaring i praktisk garderob. Möblera rummet med en större säng, sängbord och övrig inredning. Rummet har fönster.

Sovrum 3
Rummet har svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Möblera rummet med större säng, sängbord och extern möbel. Befintlig förvaring i garderob. Rummet fönster släpper in gott om dagsljus.

Badrum
Ändamålsenligt badrum med plastmatta i neutrala toner som vitt och ljusblått. Inredning bestående av badkar, dusch, toalett, kommod, blandare och handdukstork. Här finns även ett tilltaget förvaringsskåp för produkter, handdukar och städartiklar. Badrummet har fönster.

Övrigt
Bostaden har en vackert belägen hörntomt omgiven en grönska och skog. Tillhörande bostaden finns garage med plats för en bil samt förrådsdel. I anknytning till garaget finns även bastu och dusch. På den välskötta och tilltagna tomten finns en lekstuga.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 107 kvm
Byggnadsår: 1990
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Vattenburen värme (frånluftsvärmepump)
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Övriga byggnader: Garage med plats för en bil. Bastu och dusch byggdes 2012.
Lekstuga

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2020-05-18
Primärenergital: 105

Ekonomi

Pris: 2 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 102 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 870 000 kr
Värdeår: 1990
Summa inteckningar/pantbrev: 1 200 000 kr
Driftkostnad: 35525 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 22000 kr
  • Vatten/avlopp: 5651 kr
  • Försäkring: 4500 kr
  • Renhållning: 2894 kr
  • Övrigt: 480 kr

Hushållselen är inräknad under uppvärmningskostnaden. Bredband ligger under övrigt. Försäkringen är schablonberäknad.

Tomt

Tomtarea: 1003 kvm
Tomttyp: Trädgådstomt

Närområde

Allmänt: Område
Denna bostad är belägen utanför Eskilstuna, mellan skogstorp och Hållsta. Lantlig miljö och gamla anor kännetecknar området. Eskilstuna centrum nås på cirka 25 minuter med bil. Där finns shopping, restauranger, stadsbibliotek, högskola, tågstation och mycket mer. Närmsta välsorterade matbutiker är Stora coop och City gross. Båda finns vid Tuna parks handelsområde som nås på cirka 20 minuter med bil. Här finns även apotek, systembolag, veterinär och ett brett shoppingsutbud. I anknytning till detta handelsområde finns också den välkända djurparken Parken zoo med tillhörande nöjespark. Här kan härliga sommardagar avnjutas med familj och vänner. En mängs olika exotiska djur finns att skåda samt en amuserande nöjespark med karuseller. Här anordnas även hel del jippon och musikevenemang. Förskolor och skolor finns i Hållsta och Skogstorp.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Görjan GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Bilder

Planlösning Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR