Törnerosgatan 9

Eskilstuna 1 795 000 kr utgångspris

Topprenoverad 3:a på attraktiv adress!

Möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad med totalrenoverade ytskikt, där allt är renoverat av fackmän. Bostaden erbjuder två sovrum, tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i söder, modernt kök och helkaklat badrum. Omtyckt förening med låga avgifter! OBS! P-plats finns för övertagande! Varmt välkommen på vising!

Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden samt i källaren

Kabel-TV via Bredbandsbolaget
Bredband via stadsnät

Gemensam tvättstuga finns i källaren
Parkering: separat kö

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 66 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 3 av 6

Hall
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv i grå ton. Ytan är väl tilltagen och erbjuder gott om plats för klädavhängning samt skoställ. Här finns även utrymme för enklare sittmöbel eller dylikt.

Kök
Bostadens hjärta och kök är renoverat i toppklass och har genomgående bra materialval. Köket har estetiskt tilltalande stil och praktisk förvaring med bra arbetsytor. Skåpluckorna i vitt gör sig passande mot det mörka kaklet över bänkytan. Köket är inrett med ugn, häll,fläkt, diskho, blandare, mikrovågsugn samt modern kyl och frys i rostfritt.

Badrum
Vidare in i bostadens hall når du ett topprenoverat badrum med modern inredning i vitt. Badrummet har kaklade stilrena väggar i vitt samt grått klinkergolv. Badrummet har gott om förvaring med både högskåp, kommod och spegelskåp. I övrigt är badrummet inrett med duschhörna glas vägg, toalett, handfat, blandare samt handdukshängare.

Klädkammare
I anslutning till bostadens hall finns en rymlig och praktisk klädkammare. Här finns bra förvaringsmöjlighet i form av både hyllor, klädstång samt skoställ.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbel. Sovrummet har vita väggar som bryter av snyggt mot det stilfulla parkettgolvet i mörk ton. Rummet har fönster som ger rummet fint ljus.

Sovrum 2
Bostaden andra sovrum är något mindre än sovrum 1. Även här präglas ytskikten av väggar i vitt samt det mörka trägolvet. Plats för både större säng, sängbord samt annat möblemang.

Vardagsrum
Detta rum karakteriseras av den rymliga ytan samt de stora, tilltalande fönsterpartierna. Lättmöblerad yta som har plats för både soffa, soffbord samt tevemöbel, utan problem ryms även matmöbel med 6 platser. Vardagsrummet är ljust och har mörkt parkettgolv. Härifrån når du bostadens balkong som ligger i söder med sol hela dagen. Plats för möbler och planteringar för både blommor och kryddväxter för den som önskar.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 66 kvm
Byggnadsår: 1962
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft/Självdrag
Övriga byggnader: Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden samt i källaren
Kabel-TV via Bredbandsbolaget
Bredband via stadsnät
Gemensam tvättstuga finns i källaren
Parkering: separat kö (finns för övertagande)

Renoveringar:
Balkongrenovering 2005
Bredbandsinstallation 2007
Takmålning 2007
Byte av vindsfönster 2007
Byte av cirkulationspump 2007
Energideklaration 2008
Renovering källarlägenhet 2008
Postboxar 2009
Parkeringsplatser 2017
Renovering av entréerna 2017
Stamspolningar 2017
Omläggning av tak 2018
Installation av solceller 2018
Installation av 3 st frånluftsfläktar 2018
Postfack 2019

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-10-01
Primärenergital: 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 136-309 (1301) i Brf Nilhästen 2
Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3200 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Bostaden är pantsatt .

Inre reparationsfond: 807 kr
Andel i förening: 1.60672%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt så byggs även multiarena i området.
Parkering: Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser. Smidig parkering med områdesbiljett B1 (400kr/mån) utmed Törnerosgatan såväl som Gränsgatan.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nilhästen 2
Organisationsnummer: 718000-0767
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 63 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna. Fastigheten är fullvärdesforsakrad hos Trygg-Hansa.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR