Gultbrunnsvägen 7

Eskilstuna 3 195 000 kr utgångspris

Totalrenoverad villa på lugn återvändsgatan i Slagsta!

Välskött en-planshus med källare från 30-talet om hela 190kvm (95kvm+95kvm) i omtyckta Slagsta! Här erbjuds ett boende där de allra flesta stora renoveringar är utförda. Bland annat har huset nytt tak, nya fönster och modern fjärrvärmeväxlare. Vidare är dränering utförd och el i bostaden utbytt. Interiört så har stora delar av hemmet nya ytskikt med bland annat nytt kök och badrum. Harmoniskt enhetliga ytskikt med fina parkettgolv och nymålade vita väggar och tak i hela entréplanet samt klinkade golv i källarplanet. Hemmets sociala planlösning med väl tilltagna samvaroytor erbjuder en härlig livsstil. Här finns stort vardagsrum med öppen fil mot matrum. Dessa utrymmen har generöst ljusinsläpp från breda fönsterpartier. Rejäl balkong sträcker sig utmed hemmets i västra sida och blickar över intilliggande villaområde. Entréplanet erbjuder även två renoverade sovrum med platsbyggda garderober. I anslutning till bostadens entré finns stor takad uteplats med murad grill.
En våning ner nås renoverad källare med ljusa ytskikt på väggar och ljust klinkerbelagt golv. Ny trapp mellan våningsplanet leder in till hemmets renoverade tvättstuga med nya maskiner och bra arbetsytor. Stor gillestuga eller ett tredje sovrum utifrån familjens behov erbjuds här. Den som önskar kan avnjuta en härlig stund i bastun. Vidare finns duschplats utrustad med duschkabin samt gästtoalett. Pannrum med modern fjärrvärmeväxlare och matkällarförråd. Gamla garaget har byggts om och används numer som hobbyrum och förråd. Huset har ett högt och insynsfritt läge i området och är beläget på lugn återvändsgata. Tomten är kuperad och relativt lättskött. Gräsytor finns på framsida och skogs och naturtomt ger skugga på hemmets baksida. Här finns även isolerat förråd med goda förvaringsmöjligheter. På uppfart finns möjlighet till parkering av flertalet bilar. Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 95 kvm. taxeringsinformation

Hall
Hall med nytt parkettgolv och nymålade vita väggar och tak. Här finns plats för hatthylla och skoställ. Rakt fram nås bostadens matrum och vardagsrum, till vänster kök och till höger badrum och ett av våningsplanets sovrum.

Kök
Ljust och modernt kök från IKEA -19 med vita skåpluckor och vitt rektangulärt kakel med marmormönster i arbetsdelen samt sammanhängande ljus bänkskiva. Hel vägg med överskåp och underskåp ger utrymme för det mesta. Den maskinella utrustningen är ny och går i rostfritt. Här finns hel kyl och frys, ugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd, häll, fläkt och inbyggd diskmaskin. Intill köksdelen finns rymlig matplats placerad under rummets centrerade fönster.

Matrum
I anslutning till hall finns matrum där den stora matgruppen inryms. Här finns sammanhängande parkettgolv och nymålade vita väggar. Stort fönster samt glasad altandörr leder ut till hemmets balkong som blickar utöver intilliggande villaområde och har bästa västläge.

Vardagsrum
Generösa ytor med fantastiskt utrymme med öppen planlösning mot matrum. Här kan du med fördel skapa en mysig läshörna. Underbart ljus och härlig utsikt över området. Vidare finns även plats för stor soffgrupp och media-möbel. Här är vita väggar och parkettgolv.

Badrum
Trevligt, helkaklat badrum -19 som går i vitt och grått. Här finns duschplats med infällbara glasväggar, wc och handfat med kommod och snygg överhängande badrumsspegel med ledbelysning.

Sovrum 1
Via matrum nås stort härligt sovrum med vita väggar och ekparkett på golvet. Här finns stort fönster som skapar fina ljusflöden. Vidare finns praktiskt förvaring i form av platsbyggda garderober.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Stort fönster och garderob. Vita väggar och tak, ekparkett på golvet.

Källarplan
Via ny trapp i hall nås bostadens källarplan. Snyggt, mörkt behandlade trappsteg skapar en fin kontrast mot vitmålade väggar.
Stora delar av källarplan har nytt klinkerbelagt golv i grå ton. Väggar och tak är målade i vitt.

Tvättstuga / Pannrum
En rymlig tvättstuga erbjuder bra tvättmöjligheter med ny tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Intilliggande finns pannrum med modern fjärrvärmeväxlare. Här finns utrymme att hänga tvätt och även för ytterligare garderobsförvaring. I anslutning till pannrummet finns rymlig matkällare.

Gillestuga / Sovrum 3
Via tvättstugan nås gillestuga som kan möbleras med soffa, media-möbel och/eller bokhyllor. Trägolv och panel på tre av rummets väggar. Vid behov finns möjlighet att använda rummet som ett tredje sovrum.

Bastu
Hemmet har även bastun med plats för 4-6 personer samt en nyrenoverad duschplats med duschkabin. Vidare finns toalett här med nymålade väggar, klinkerbelagt golv, ny wc och handfat.

Garage / Förråd
Bostadens gamla garage har byggts om till hobbyrum/förråd. Här finns nymålade ytskikt på väggar och tak. Ett utrymme med många möjligheter. Härifrån finns utgång till fastighetens gavelsida.

Uteplats
I anslutning till bostadens entré finns takad och stenlagd uteplats med murad grill. Här finns utrymme för långbord och det stora sällskapet. Via dörr nås fastighetens framsida med gräsmatta.

Förvaring
I anslutning till huset erbjuds god förvaring med isolerat förråd. Vidare finns förvaringsmöjligheter under balkong.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 95 kvm
Biarea: 95 kvm
Byggnadsår: 1938
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare/Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Stor takad altan på fastighetens baksida med stenlagt golv och murad grill.
Isolerat förråd om ca 10kvm.
Förvaringsmöjlighet finns även i förrådsutrymmen under bostadens balkong.

Renoveringar:
Isolerat förråd 1989
Ny uppreglad vägg och dörr som ersätter den gamla garageporten 1989
Dränering samt isolering av källarväggar 2005
Gjutning och stenbeklädnad av trapp 2005
Installation av fjärrvärme 2005
Ny el samt ny el-central 2019
Nytt kök och badrum övre plan 2019
Nya fönster 2019
Nya ytskikt på golv, nymålade väggar, nymålade tak entréplan 2019
Nyklinkrade golv samt målning av stora delar av källarplan 2019
Ny tvättstuga och duschrum i källare 2020
Ny trapp mellan våningsplanen 2020
Nytt tak (betongpannor), papp, läkt, hängrännor, stuprör utbytta 2019/2020

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2019-04-02
Primärenergital: 126

Ekonomi

Pris: 3 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 616 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 850 000 kr
Värdeår: 1938
Summa inteckningar/pantbrev: 1 600 000 kr
Driftkostnad: 39816 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 17617 kr
  • Vatten/avlopp: 5093 kr
  • Försäkring: 5093 kr
  • Renhållning: 2315 kr
  • Hushållsström: 9698 kr

Tomt

Tomtarea: 1391 kvm
Tomttyp: Kuperad tomt med gräsmatta på framsidan.
Uteplats: Takad uteplats med murad grill. Balkong med högt utsiktsläge i väst.

Närområde

Allmänt: Naturnära område som passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Kort promenad till busshållsplats. Mycket hög servicenivå i området med gångavstånd till ICA Slagsta, fler förskolor och grundskola årskurs 1-6. Närhet till avfart till motorväg som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR