Gränsgatan 41A

Eskilstuna 1 250 000 kr utgångspris

Smakfullt renoverad lägenhet med unik planlösning!

Välplanerad bostad med genomgående hög standard. Påkostade materialval såsom Epoqkök med många stilrena detaljer och påkostade vitvaror. Stort vardagsrum med fina originalparkettgolv och utgång till balkong. Tilltaget sovrum och kaklat badrum med badkar. Välkomponerad färgsättning med ljusa väggar och fina parkettgolv. Ett utomordentligt boende- redo för inflytt! Populärt läge på Norr med närhet till allt man kan önska!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 44.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Låt oss presentera Gränsgatan 41A!
Ett modernt boende på andra våningen med sällsynt välplanerade kvadratmeter. Lägenheten bjuder på läckra, nyrenoverade ytskikt och väl genomtänkta detaljer.

Hall
Via säkerhetsdörr nås bostadens hall. Här möts du av ett härligt ljusinsläpp från vardagsrummets breda fönsterparti. De nymålade vita väggarna möter ett ljust ekparkettgolv, som skapar en harmonisk känsla i hela bostaden. Till höger i hallen finns garderob med goda användningsmöjligheter för ytterkläder.

Kök
Stilsäkert renoverat Epoqkök med ljus inredning mot den rostfria maskinella utrustningen. De fasade skåpsluckorna öppnas med exklusiva handtag i mässing. Mässing är även en återkommande detalj i den påkostade blandaren i klassiskt utförande. En kombinerad kyl och frys från Bosch ger goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivan i massiv ek harmoniserar med bostadens ljusa ekgolv. Spegelglasväggar i kökets arbetsdel samt en snygg vitrindel med inbyggd belysning är ytterligare några av kökets genomtänkta detaljer. Generös förvaring erbjuds i såväl över- som underskåp samt med pppna hyllplan utmed en av kökets väggar. Ytan är optimalt planerad och en induktionshäll med integrerad fläkt samt en varmluftsugn står redo att tas i bruk inför läckra middagar. Smakfull belysning med spotlights i tak ger fint ljus över kökets arbetsytor. Ny el har dragits i köket av fackman. Samtliga arbeten utförda 2018.

Vardagsrum
Från hallen nås det rymliga vardagsrummet med plats för såväl soffa som matgrupp. Ett vackert, nyslipat fiskbensparkettgolv sätter stor prägel i rummet. De generösa fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusflöde vilket i kombination med de vita, nymålade ytskikten ger en välkomponerad ljus känsla. Det väldisponerade vardagsrummet ger stora möjligheter till möblering helt efter eget tycke.

Balkong
Via vardagsrum nås bostadens balkong. Härligt belägen med bästa söderläge och en rogivande utsikt mot innergård. Balkongen ger plats för bord och stolar. Vidare finns mörkt behandlad trall. Här njuter du av dagens alla soltimmar!

Sovrum
I bostadens sovrum upplevs en känsla av harmoni. Även detta rum har stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Liksom vardagsrummet präglas väggar av samma vita nyans, vilket ger en enhetlig känsla i bostaden. Rummet är rymligt med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Möjlighet till extern förvaring samt utrymme för skrivbord.

Badrum
Inredningen består av helkaklade väggar och klinkerbelagt golv. Ny kommod med tillhörande badrumsskåp med spegeldörr ger både praktisk förvaring och stilren interiör. Badrummet har därtill utrustats med toalettstol samt badkar med tillhörande blandare och duschhandtag, spotlightsbelysning i tak samt paxfläkt.

Lägenheten är utrustad med Plejd system som bland annat gör att belysning i hemmet kan styras via app.
Se mer info på www.plejd.com

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 44.5 kvm
Byggnadsår: 1957
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Källarförråd och vindsförråd tillhör bostaden.
I källarplan finns tvättstuga, bastu och gym.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2009-06-11
Energikonsumtion: 160 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 4661-001-0006 / 0008 i Brf Nordstjärnan 3
Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 2097 kr/mån
Driftkostnad: 2900 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 900 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 4.3829%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns verkligen något för alla! Här bor ni med vackra stadsparken inpå knuten, i kvarteret finns en mataffär, pizzeria och en egen kvarterskrog i trevliga Café Norr. En kort promenad bort finns Munktellområdet. Här finner du Munktellarenan med möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2. I området finns även Stiga sports arena och Lokomotivet som båda anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Även Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.
Parkering: Föreningen förfogar över 10 bilparkeringsplatser med separat kösystem. Parkering är även möjlig på omkringliggande gator med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Nordstjärnan 3
Organisationsnummer: 718000-0924
Allmänt om föreningen: Föreningen förfogar över 18st lägenheter varav en är upplåten med hyresrätt.
Vidare finns 10 bilparkeringsplatser.

Bilder

Gränsgatan 41 Balkong Detalj kök Detalj kök Kök Kök Detalj Badrum Hall Hall Planritning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR