Torshällavägen 5B

Eskilstuna 1 095 000 kr utgångspris

Fin tvåa med populärt läge på Norr!

Välkommen till en smakfullt renoverad 2:a med praktisk planlösning. Bostaden har stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Balkong med högt, insynsfritt läge i söder. Modernt kök med ek-luckor och rostfria vitvaror. Stambytt och helkaklat badrum och rymligt sovrum med garderober. Stabil förening med god ekonomi som utfört de flesta större renoveringar. 10 minuters promenad till centrumkärnan med högskola och tåg. Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 55 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall:
Välkomnande och rymlig hall. Yta för avhängning i anslutning till entrédörr (säkerhetsdörr) och plats för skoställ. Vidare erbjuds utrymme för extern förvaring såsom byrå eller garderober. Ljusa ytskikt på väggar och mörkt golv.

Vardagsrum:
Rejält vardagsrum med fler möbleringsmöjligheter. Här inryms den stora soffan, fåtölj, mediamöbel såväl som matbord. Rummet har fina ljusa ytskikt på golv väggar och tak. Stort fönsterpartier och altandörr leder ut till balkong.

Balkong:
Rymlig balkong med bästa söderläge och utsikt över föreningens lugna innergård. Bord och stolar med plats för 4 personer ryms här. Balkongen har ett härligt högt utsiktsläge och erbjuder möjlighet att avnjuta de flesta av dagens soltimmar.

Kök:
Smakfullt kök i modernt utförande med bra arbets- och förvaringsutrymmen. Rostfria vitvaror, modern skåps inredning med ek-luckor och mörka bänkskivor. Utrustningen består av ugn och mikro med bra arbetshöjd. Häll, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats för fyra personer i anslutning till kökets centrerade fönster. Vitta ytskit på väggar och tak mot ljust, klinkermönstrat golv.

Sovrum:
Rymligt sovrum med stort fönster, vita väggar med undantag från fondtapet utmed rummets gavelsida i grå ton. Golv enhetliga med vardagsrum och hall. Här finns plats för dubbelsäng såväl som extern möbel. Vidare erbjuds generös förvaring med garderober med skjutdörrar.

Badrum:
Stambytt och helkaklat badrum med ljusa färgval på golv och vägg. Här finns ny kommod med handfat och överhängande badrumsspegel. Duschplats med infällbara glasväggar, wc-stol och handdukstork, spotlightsbelysning i tak. Utrymme finns här för egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 55 kvm
Byggnadsår: 1954
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader: TV och internet via ComHem.
Fastigheten är även ansluten till stadsnätet.
Rymligt vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten.
Fin tvättstuga och torkrum, renoverade 2009 i källarplan.
Bastu och relaxavdelning med dusch kan bokas av föreningens medlemmar.
Cykelförråd, hobbyrum och gemensamma utrymmen för förvaring av utemöbler och grill.

Stambyte utfört 1993 och relining av källaravlopp utfört 2009.
Renovering av balkonger gjord 1998.
Markarbeten utförda 2008 och takbyte 2010.
Säkerhetsdörrar installerade 2007.
Isolerglasfönster från 1992.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2019-10-01
Primärenergital: 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3292-1-213-3 i Brf Nattvakten 3
Pris: 1 095 000 kr utgångspris
Avgift: 3150 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Andel i förening: 2.19831%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Även Eskilstunas nya badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nattvakten 3
Organisationsnummer: 718000-1062
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Nattvakten 3 med adress Heljestrandsgatan 6A-B och Torshällavägen 5A-C. Hussen färdigställdes 1954 och innefattar 46 bostadsrätter om 2493kvm boarea. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen så ingår bostadsrättstillägget.

Lägenhetsfördelning:
16st bostäder om 1 rok
22st bostäder om 2rok
8st bostäder om 3rok

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR