Granhammarvägen 5

Eskilstuna 5 750 000 kr utgångspris

Nyproducerad villa om 200kvm i omtyckta Kvicksund!

Drömmer du om ett sprillans nytt hus men inte vill bygga själv? Nu har du verkligen chans att förvärva denna nyproducerade tvåplansvilla med påkostade materialval! Mycket tilltalande planlösning om ca 200 kvm med stora och öppna sällskapsytor, 3 badrum och magiskt kök. Låga driftkostnader och minimalt underhåll i många år framöver! Fantastiskt läge med närhet till Mälaren med både bad och båtplats, golfbana och goda tågförbindelser. Ingen fastighetsskatt i 15 år! Fiber finns! Varmt välkommen att boka din visningstid!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 6 varav 4-5 sovrum
Boarea: 200 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Välkomnade hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Stor och öppen planlösning mot vardagsrum och kök. Härlig takhöjd om 2,70 m samt stora fönsterpartier.
Snyggt parkettgolv i ek som är genomgående i bostaden.

Tvättstuga
Till vänster om hallen nås tvättstugan som är utrustat med Nibe frånluftsvärmepump, tvättmaskin, torktumlare samt bra utrymme för klädförvaring. Helkaklat golv och målade väggar.

WC
Separat WC med klinkergolv, kommod, spegel och WC.

Kök/vardagsrum
Fantastiskt kök med utomordentliga arbetsytor och skåpsförvaring. Den maskinella utrustning består av kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och inbyggd micro. Tilltagen köksö perfekt för det stora sällskapet. Öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder enorma fönsterpartier och dubbla utgångar till både takad altan och uteplats. Möblera rummet med stora sällskapsmöbler som soffgrupp, soffbord, media-möbel och andra möblemang. Rummet kan även delas av till ett extra sovrum eller arbetsrum.

Övreplan
På det övre planet finns hela 4 sovrum varav ett master bedroom med eget badrum. Badrummet erbjuder helkaklade ytor, dusch, WC, dubbla kommoder, spegel och stort förvaringsskåp. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng och sängbord.

De övriga sovrummen lämpar sig perfekt till barnrum, gästrum eller som arbetsrum.

Här finns också ett allrum som kan användas som TV-rum eller lekrum. Från allrummet nås även bostaden andra badrum som är utrustat med dusch, WC, kommod och spegel.

Inbyggd trapp som sammanbinder våningsplanen, snyggt och modernt räcke som är specialbeställt och måttanpassat. Takhöjden på det övre planet är också 2,7m och ännu högre i allrummet.

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plansvilla
Boarea: 200 kvm
Byggnadsår: 2020
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Nibe Frånluftsvärmepump
Ventilation: Mekanisk
Övriga byggnader: Bygglov finns för dubbelgarage/carport

Energideklaration

Utförd: Ordered

Ekonomi

Pris: 5 750 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 566 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 210
Summa inteckningar/pantbrev: 2 500 000 kr
Driftkostnad: 27200 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 16000 kr
 • Vatten/avlopp: 4500 kr
 • Försäkring: 4000 kr
 • Renhållning: 2700 kr

Enligt schablonberäkning


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 566 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 2190 kvm
  Tomttyp: trädgårdstomt
  Uteplats: Altan som delvis är takad.
  Parkering: Stor uppfört med plats för ett flertal bilar. Bygglov finns för dubbelgarage/carport.

  Närområde

  Allmänt: Kvicksund ligger i Eskilstuna och Västerås med gränsen i vackra Mälaren. För den som gillar bad och båtliv är detta ett perfekt bostadsområde. Närhet till ICA-butik, restaurang, gym, frisör, pizzeria, båthandlare, hamnanläggning samt golfbana. I området finns både förskola och grundskola fkl-åk 9, även förskola i privatregi. Goda kommunikationer till hela Mälardalen, busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm.
  Parkering: Stor uppfört med plats för ett flertal bilar. Bygglov finns för dubbelgarage/carport.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Munkhammar GA:2, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Munkhammar GA:3
  Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR