Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 1 185 000 kr utgångspris

NYPRODUCERAD 1:A MED LÅG AVGIFT PÅ NORR!

Smakfull etta om 34kvm belägen i expansiva och populära kvarter på Norr. Bostaden erbjuder stor balkong om 12kvm med bästa söderläge och glimt av Eskilstuna ån. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Bosch. Härligöppen planlösning. Stort helkaklat badrum med högklassiga detaljer såsom egen tvättmaskin, torktumlare, designtakdusch, hörngolvbrunn, golvvärme och spotlights. Goda förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare. Bra läge i huset med trevlig rymd och en tilltagen takhöjd om 2,70m. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och trivsam utsikt över området. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 34 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall
Via säkerhetsdörr i grå ton nås rymlig hall med palts för hatthylla och skoställ. Entrédelen är utrustad med tåligt naturstensmönstrat klinkergolv. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusa ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden.

Kök
Via hallen nås påkostat Marbodalkök i modernt utförande med släta köksluckor i grå ton. En mörkgrå bänkskiva möter gråmelerat kakel i kökets arbetsdel. Påkostade rostfria kapitalvaror från Bosch som består av kobinerad kyl och frys (inbyggda), varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats finns för matbord och externt möblemang.

Rum
Med en öppen planlösning nås bostadens samvarorum. Här upplevs ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier som vetter ut mot balkongen. Rummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, soffbord, media-möbel och säng. Via pardörrar i helglas finns utgång till den fantastiska balkongen om hela 12 kvm som med enkelhet kan möbleras efter smack och tycke. Här upplevs en av Eskilstunas bästa utsikter över intilliggande områden, glimt av Eskilstuna ån, Klosters Kyrka och centrumkärnan. En plats att trivas på!

Badrum
Från hallen nås exklusivt och helkaklat badrum utrustat med dusch med välvda glasdörrar, designavlopp med hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med ovanhängande spegelskåp, handukstork, komfortgolvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. God förvaring i vägghängda skåp ovan tvättavdelning.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 34 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övrigt om byggnaden: TV och bredband via fiber.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Renoveringar: TV och bredband via fiber.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 21303 i Brf Gjuteriet
Pris: 1 185 000 kr utgångspris
Avgift: 2191 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 0.71899%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd finns närlivsbutiken ICA Safiren. Vidare finns flertalet restauranger däribland populära Norr Restaurang och Bar belägen i anslutning till Stadsparken. För de sötsugna nås konditori Amarant runt hörnet. Vidare finns här Munktellarenan med möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden och nya även den nya multiarenan finns i området.
Parkering: Goda parkeringsmöjligheter utmed omkringliggande gator med områdesbiljett B1 (400kr/mån). Parkering i centralgarage beläget i intilliggande hus med separat kösystem (650kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Gjuteriet
Organisationsform: Bostadsforening
Organisationsnummer: 769634-7215
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen har ingått totalentrepenadkontrakt med Byggbolaget i Värmland AB för att uppföra två byggnader med 98 bostadsrättslägenheter. Föreningen har ingått projekt-och byggledningsavtal med Magnolia Produktion AB.

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Överlåtelseavgift: 1183
Pantsättningsavgift: 473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR