Gränsgatan 8A

Eskilstuna 1 150 000 kr Utgångspris

Rymlig tvåa med låg avgift och eftertraktat läge på Norr!

Välplanerad lägenhet högst en halv trappa upp! Trevligt kök i modern stil med stor matplats. Stambytt och helkaklat badrum. Stort vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om platsbyggd förvaring i hall! Populärt läge med kort promenadavstånd till Stadsparken och centrum. Stammar, dörrar och fönster bytta i välskött förening med låg avgifter!!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 55 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall:
Välkomnande och rymlig hall som leder in till lägenhetens alla rum. Här finns ljusa ytskikt på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Goda ytor för avhängning och skoställ såväl som förvaring i garderober.

Kök:
Till vänster i hallen nås rejält kök med väl tilltagen skåpsförvaring och modern utrustning. Kaklad del på vägg ovan arbetsytor i mörk ton som skapar fin kontrast mot kökets ljusa skåpsluckor. Ljust mönstrad tapet på väggar och mörk klinker på golv. Kökets maskinella utrustning består av kombinerad kyl och frys, ugn, häll, diskmaskin och kolfilterfläkt. I anslutning till rummets centrerade fönster finns matplats för det stora sällskapet.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum nås till höger i hallen. Här finns gott om plats för soffgrupp. extern förvaring, skrivbord såväl som mediamöbeln. Ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Bra ljusgenomsläpp från fönsterpartier och en generös takhöjd skapar en rymlig känsla i rummet.

Sovrum:
Rymligt sovrum med smakfullt mönstrad tapet på väggar och ljusa golv. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord såvälsom extern förvaringsmöbel. Externa garderober finns installerade i rummet och kommer att ingå.

Badrum:
Kaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med handfat, toalett, överhängande badrumsskåp, handdukstork. I badrummet finns även plats för toppmatad tvättmaskin.

Bostaden är fri från insyn. Genomgående generös takhöjd.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 55 kvm
Byggnadsår: 1945
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Nya säkerhetsdörrar och isolerglasfönster.
Renovering av badrum utförd i samband med stambytet.
Anslutning till fiber via Telenor.
Övriga byggnader: Vinds- och källarförråd tillhör bostaden.
Gemensamt cykelförråd, tvättstuga och snickarrum finns i källarplan.
Trevlig och lugn uteplats på innegården med bra grillmöjligheter.
Renoveringar: Nya säkerhetsdörrar och isolerglasfönster.
Renovering av badrum utförd i samband med stambytet.
Anslutning till fiber via Telenor.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2010-06-17
Energikonsumtion: 152 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 569-006 i BRF Närkingen 6
Pris: 1 150 000 kr Utgångspris
Avgift: 2803 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Andel i förening: 6.29%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns verkligen något för alla! Här bor ni med vackra stadsparken inpå knuten, i kvarteret finns en mataffär, pizzeria och en egen kvarterskrog i trevliga Café Norr. En kort promenad bort finns Munktellområdet. Här finner du Munktellarenan med möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2. I området finns även Stiga sports arena och Lokomotivet som båda anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Även Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.
Parkering: Separat kö till föreningens bilparkeringsplatser och garage. Parkering är även möjlig utmed omkringliggande gator med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: BRF Närkingen 6
Organisationsnummer: 718000-0213
Allmänt om föreningen: Stabil förening med god ekonomi. Nya treglasfönster och säkerhetsdörrar. Vinds- och källarförråd. Gemensamt cykelförråd, tvättstuga och snickarrum. Trevlig innegård med uteplats.

Bilder

Utsikten Foto- Gränsgatan 8A Innergård Nya badhuset

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR