Svengrensgatan 34A

Eskilstuna 1 720 000 kr utgångspris

Välskött lägenhet med stora sociala ytor och lugnt centrumnära läge!

I denna trevliga fastighet hittar du ett trivsamt boende med fina detaljer. Bostaden erbjuder en generös takhöjd och genomgående ljusa ytskikt vilket skapar en härlig rymd. Bostaden präglas av klassiska parkettgolv och väl tilltagna fönster med vackra fönsterbrädor i sten. I köket finns stora ytor som ger möjlighet till middagar i större sällskap. Vidare har bostaden en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum, väl utrustat badrum och tre rymliga sovrum.
Här bor du centralt med närhet till service och med en kort promenad når du centrumkärnan med bland annat tågstation och högskola. Även naturen finns i närområdet med Kronskogen och dess rekreationsområde. Välkommen till ditt nya centrum-nära boende!

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 112 kvm.
Hiss: Nej

Hall
I entrén välkomnas du av en praktisk hall med klinkergolv i grå ton. Gott om plats för avhängning av ytterkläder finns här i garderober och vidare in i den inre hallen finns garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Väggarna i hallen pryds av panel i ljus kulör.

Kök
Köket erbjuder en rymlig matplats som ger möjlighet för middagar i ett större sällskap. Här finns väl tilltagna arbetsytor och förvaring i både över- och underskåp. Köksluckorna är i profil i mjuk pastellfärg och bänkskivan av ek. På golvet ligger en parkett, väggarna är målade i ljus kulör och de tre fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är väl utrustat med hel kyl och frys, skafferi, ugn och mikro, häll samt diskmaskin. En vacker glasdörr tar dig vidare in i bostadens vardagsrum.

Vardagsrum
Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster i två vädersträck, här finns plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har ett klassiskt parkettgolv och ljust målade väggar. I både vardagsrum och kök finns markiser.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. På golvet ligger en parkett och en randig tapet i sobra färger pryder väggarna.

Sovrum 2
Ett stort fönster ger ljus till detta sovrum med ett härligt fantasifullt motiv på väggen. I övrigt är rummets väggar målade i ljus kulör och på golvet ligger en parkett.

Sovrum 3
Sovrum med plats att inreda med både säng, förvaring och skrivbord. Rummet har parkettgolv med målade väggar och de ljusa ytskikten i kombination med de dubbla fönsterna skapar ett ljust intryck i rummet.

Badrum
Badrummet går i ljusa toner med matta på golv och våtrumstapet på vägg. Här finns wc, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights. Vidare är badrummet utrustat med badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 112 kvm
Byggnadsår: 1939
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Till bostaden hör två vindsförråd och tre källarförråd.
Övriga byggnader: Föreningen är ansluten till kabel-TV. Fiber planeras att dras in i fastigheten.
I källarplan finns bra gemensamma utrymmen såsom cykelförråd, tvättstuga, torkrum och hobbyrum.
Renoveringar: Till bostaden hör två vindsförråd och tre källarförråd.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2009-12-21
Primärenergital: 213

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 564-003 i Brf Flygfisken
Pris: 1 720 000 kr utgångspris
Avgift: 4836 kr/mån
Driftkostnad: 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 23.96%

Närområde

Allmänt: Här bor du centralt och på 10 minuters promenad når du stadskärnan med både tågstation och högskola. Fina rekreations och motionsspår med elupplysta stråk finns på nära håll i Kronskogen. I området finns även flertalet skolor samt förskola. Tuna Park nås på behagligt cykelavstånd och erbjuder ett fint utbud av välsorterade livsmedelsbutiker, affärer, gym och apotek. Även Parken Zoo finns på gång och cykelavstånd.
Parkering: Föreningen förfogar över fyra garageplatser med separat kösystem. Parkering möjlig utmed omkringliggande gator med månadsbiljett.

Förening

Föreningsnamn: Brf Flygfisken
Organisationsnummer: 718000-1260

Bilder

Utsikten Foto-

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR