Engelbrektsgatan 16A

Eskilstuna 1 550 000 kr utgångspris

Välkommen till en våning utöver det vanliga!

Generösa sällskapsytor och god planlösning. Stort vardagsrum och härligt matrum. Stort och nyrenoverat badrum med påkostade ytor som inrymmer både badkar och duschplats. Duschrum och separat gästtoalett. Klassiskt ljust kök. God platsbyggd förvaring. Fina originalträgolv och generös takhöjd. Bostaden passar utmärkt för familj med tonåring som önskar egen ingång eller för den egna företagaren. Mindre förening med låg belåning och lugnt läge på Västermalm. Lugnt och centrumnära område nära förskola, skola och affär. Parkeringsplats med el tillhör bostaden och ingår i avgiften!

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 116 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall
Via säkerhetsdörr nås en av bostadens hallar finns möjlighet till avhängning och klädförvaring med platsbyggd garderob. Ljusa ytskikt i utrymmet skapar en trevlig och välkomnande känsla. Härifrån nås duschrum och toalett.


Kök
Lägenhetens kök är i klassisk stil med ljus inredning och rymlig matplats under centrerat fönster. En snygg planering gör att köket sticker ut! Kakel i ljus ton harmoniserar med vita skåpsluckor mot bänkskiva i massiv ek. Köket är ustat med häll, ugn, mikro, fläkt, kombinerad kyl och frys.


Vardagsrum
Sällsynt exklusivt vardagsrum med stora fönster och fina parkettgolv! Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp/fåtölj och bord samt ytterligare möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens härliga matrum!


Matrum
Rymligt matrum som inrymmer väl tilltagen matgrupp. Tapet på väggar och parkettgolv. Rummet kan enkelt omdisponeras till ett extra sovrum vid behov. Generöst ljusinsläpp från rummets stora fönster.


Sovrum 1
Stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. I rummet finns stort fönster, ljusa ytskikt på väggar och tak samt fina originalparkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i form av stor platsbyggd garderob.


Sovrum 2 / kontor
Här finns plats för säng och sängbord. Ljust tapetserade väggar och fina fiskbensparkettgolv. Idag används rummet som kontor men kan enkelt göras om till förmån för ett till sovrum.


Badrum
Välkommen till ett fullutrustat badrum. Här finns allt som kan önskas! Ett badkar under fönster, separat duschdel med infällbara glasväggar. Rymligt badrumsskåp med glasdörrar och spotlightsbelysning och stor kommod med porslinshandfat. Badrummet är helkaklat med golvvärme. Vidare finns möjlighet att bekvämt installera egen tvättmaskin och torktumlare.


Gästtoalett
I anslutning till bostadens andra entré finns gästtoalett utrustad med WC, handfat med överhängande spegel klinkergolv och delvis kaklade väggar.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 116 kvm
Byggnadsår: 1941
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Renoveringar utförda

Termostater till elementen 2014
Elstolpar till parkeringen 2012
Lagning av tak och nya hängrännor 2011
Nya fönster.
Säkerhetsdörrar.

Stambyten delvis utfört.

TV via boxer/antenn. Mobilt bredband/Adsl.
Övriga byggnader: Två stora vindsförråd och fyra källarförråd tillhör lägenheten.

I källarplan finns gemensam tvättstuga, torkrum, snickarrum och cykel/barnvagnsrum.
Renoveringar: Renoveringar utförda

Termostater till elementen 2014
Elstolpar till parkeringen 2012
Lagning av tak och nya hängrännor 2011
Nya fönster.
Säkerhetsdörrar.

Stambyten delvis utfört.

TV via boxer/antenn. Mobilt bredband/Adsl.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd: Ja

Ekonomi

Pris: 1 550 000 kr utgångspris
Avgift: 4800 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablon.

Uteplats

Parkering: En bilparkeringsplats med el tillhör bostaden och ingår i avgiften. Vidare förfogar föreningen över en gästparkering.

Närområde

Allmänt: Fastighetens är belägen på västra sidan av Eskilstuna. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och villor. Efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Övrigt: På innergården finns uteplats med gott om ytor för utemöbler, grill och umgänge. Vidare finns här även plats för den intresserade att anordna lite egna odlingar.

Förening

Föreningsnamn: Brf Toffelblomman 3
Organisationsform: Bostadsratt
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR