Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 1 700 000 kr utgångspris

NYPRODUCERAD 2:A MED LÅG AVGIFT PÅ NORR!

Smakfull tvåa om 50kvm belägen i expansiva och populära kvarter på Norr. Bostaden erbjuder stor balkong om hela 16 kvm. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Bosch. Härlig samvaroyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med högklassiga detaljer såsom egen tvättmaskin, torktumlare, designtakdusch, hörngolvbrunn, golvvärme och spotlights. Goda förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare. Bra läge i huset med trevlig rymd och en tilltagen takhöjd om 2,70m. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och trivsam utsikt över området. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå.

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 50 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall
Via säkerhetsdörr i grå ton nås rymlig hall med palts för hatthylla och skoställ. Entrédelen är utrustad med tåligt naturstensmönstrat klinkergolv. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusa ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden.

Kök
Via hallen nås påkostat Marbodalkök i modernt utförande med släta köksluckor i grå ton. En mörkgrå bänkskiva möter gråmelerat kakel i kökets arbetsdel. Påkostade rostfria kapitalvaror från Bosch som består av kobinerad kyl och frys (inbyggda), varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats finns för matbord och externt möblemang.

Vardagsrum
Med en öppen planlösning nås bostadens vardagsrum. Här upplevs ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier som vetter ut mot balkongen. Rummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, soffbord, media-möbel och andra möblemang efter smak och tycke. Via pardörrar i helglas finns utgång till den fantastiska balkongen om hela 16 kvm som med enkelhet kan möbleras med två separata uteplatser.

Sovrum
Fint sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord samt extern förvaring. Rummet är utrustat med garderob. I anslutning till sovrummet finns ingång till rymligt klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum
Från hallen nås exklusivt och helkaklat badrum utrustat med dusch med välvda glasdörrar, designavlopp med hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med ovanhängande spegelskåp, handukstork, komfortgolvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. God förvaring i vägghängda skåp ovan tvättavdelning.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 50 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övrigt om byggnaden: TV och bredband via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Renoveringar: TV och bredband via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 21101 i Brf Gjuteriet
Pris: 1 700 000 kr utgångspris
Avgift: 2982 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Andel i förening: 1.00898%

Förening

Föreningsnamn: Brf Gjuteriet
Organisationsform: Bostadsforening
Organisationsnummer: 769634-7215
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen har ingått totalentrepenadkontrakt med Byggbolaget i Värmland AB för att uppföra två byggnader med 98 bostadsrättslägenheter. Föreningen har ingått projekt-och byggledningsavtal med Magnolia Produktion AB.

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Överlåtelseavgift: 1183
Pantsättningsavgift: 473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Utsikten Foto-

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR