Lindtorpsgatan 8 A

Eskilstuna 945 000 kr utgångspris

Stor etta med centralt läge med renoverat badrum och inglasad balkong!

Trivsam bostad med fint kök med rymlig matplats, renoverat badrum samt rymlig inglasad balkong. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och garderober. Stabil förening med låga månadsavgifter!! Perfekt läge med närhet till centrums utbud och kort gångavstånd till tågstation och högskola. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 41.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall
Välkommen in i denna stilfulla bostad med snygga detaljer och gott om utrymme. Hallen är inbjudande och inredd med ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett slitstarkt golv i jordnära ton. Här finns plats för hatthylla, skoställ samt goda förvaringsmöjligheter med extern garderob såväl som rymlig klädkammare.

Allrum
Vidsträckt och öppen yta inredd i ljusa toner tillsammans med en klassisk parkett på golvet. Vardagsrummet har plats för rejäl soffgrupp, soffbord, media- möbel samt säng och nattduksbord. Rummet har fantastiskt ljusinsläpp från brett fönsterparti samt balkongdörr. Bostadens inglasade balkong är tilltagen och har gott om plats att inredas efter smak och tycke. Med fin utsikt mot föreningens lugna innergård är detta en härlig plats att trivas på!

Kök
Trivsamt kök med bra arbetsytor och utomordentlig förvaring i både lådor och skåp. Vita skåpluckor, svart kakel, snygga handtag och en smakfull ledbelysning installerad över kökets arbetsytor. Utrustning som kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Plats finns för matbord och stolar. Kökets fönster släpper gott om dagsljus.

Badrum
Tilltaget badrum som är smakfullt renoverat med mycket ändamålsenlig våtrumstapet i ljus ton, golvet är belagt med en våtrumsmatta i mörk kulör. Här finns dusch, toalett, handfat, blandare och spegelskåp.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 41.5 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden (större förråd) samt ett matkällarförråd.

Kabel- TV och bredband via Comhem alt. Tele2

Gemensam innergård som får nyttjas alla medlemmar i föreningen. Föreningen har trädgårdsmöbler som står ute på gården under sommarhalvåret tillsammans med en grill som är till medlemmarnas förfogande.

Besök gärna föreningens hemsida:

http://formannen16.bostadsratterna.se/aktuellt för mer info.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2009-05-05
Energikonsumtion: 125 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3326-1-105-1 i Brf Formannen 16
Pris: 945 000 kr utgångspris
Avgift: 1877 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 1.57766%

Uteplats

Inglasad uteplats i markplan med fin utsikt över föreningens lugna innergård.

Närområde

Allmänt: Denna bostad ligger perfekt belägen med närhet till det mesta. Till fots nås ICA- butik, restauranger, pub och pizzerior. Ca 5 minuters promenad tar dig till Eskilstunas centrum, här erbjuds nattliv, restauranger, shopping och högskola. I bostadens närområde finns även tåg och busstation med avgångar till hela Mälardalen.
Parkering: Föreningen har 10 parkeringsplatser samt 9 st garage, (separat kö)
Parkering på gatan, månadskort kan köpas för 400 kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Brf Formannen 16
Organisationsnummer: 718000-0072
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 45 st bostadsrätter samt 1 lokal. Föreningen har 10 st parkeringsplatser samt 9 garageplatser.

Bilder

Fasad

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR