Bredängsgatan 49E

Eskilstuna 2 275 000 kr utgångspris

Välskött radhus om 4 rok i eftertraktade Valhalla!

Trevligt radhus med genomgående fina ytskikt. Smakfullt kök med moderna vitvaror, köksö och stor matplats. Helkaklat och renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-toalett med nya ytskikt. Lättskött trädgårdstäppa och stor inglasad altan med eftermiddags och kvällssol mot föreningens intilliggande allmänning. Stenlagt uteplats med murar på bostadens framsida. Barnvänligt område med fotbollsplan och lekplats. Förening med gemensam tvättstuga. Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 102 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall
Vi entrédörr utrustad med ny ytterdörr nås ljus hall med hatthylla och plats för skoställ. På golvet ligger klinkerbelagt golv i ljus ton som skapar en sammanhängande känsla mot rummets ljust målade väggar.

Kök/Matrum
Vidare in i bostaden nås det bostadens mycket trevliga kök. Vidare är planlösningen här mellan kök och matrum öppen, vilket gör rummet socialt och luftigt. Här finns arbetsytor och förvaring fördelat längs två av rummets väggar samt genom den fristående köksön. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom kombinerad kyl/frys inbyggnadsugn och mikro, häll, fläkt och diskmaskin. Snyggt ljust kakel möter massiv ek-bänkskiva. Vita köksluckor i profil och snygg vitrindel med spotlightsbelysning. Ett mycket välplanerat kök där det är trivsamt att laga mat. En väl tilltagen yta under rummets centrerade fönster ger plats för matbord. Ett utrymme att trivas i.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt och har mycket att erbjuda. Ett flertal stora fönster längst med rummets ena vägg släpper in gott om ljus. Den väl tilltagna ytan ger flera olika möjligheter avseende möblering. Här finns plats för både soffor, fåtöljer, bokhyllor. Vackert original parkettgolv och ljusa ytskikt på väggar. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade altan.

Altan
Via vardagsrummet finns altandörr som leder väg ut till bostadens takade och inglasade altan med plats för det stora matbordet och loungegruppen. Här erbjuds bra möblerbara ytor och praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och annat. Via altanen nås även bostadens trevliga trädgårdstäppa med lättskött gräsmatta och plats för egna odlingar.

Gäst-toalett
På bottenplan finns även fint renoverad gäst-WC utrustad med toalett, handfat med överhängande spegel samt en snygg tapet i mörk ton.

Övervåning
Hemmets övervåning nås genom trappa från hallen. Under trappan finns smart och praktisk förvaringsmöjlighet.

Sovrum 1
Hemmets stora sovrum har en mörk ton på vägg med smakfull fondtapet vid sänggavel med blommigt mönster. Rummet kan möbleras med dubbelsäng och sängbord, såväl som disponeras för annat ändamål. Plats finns här för externa garderober eller byrå alt skrivbord. Ljusa ytskikt på golv och tak. Här finns förutom fönster och även altandörr med utgång till balkong.

Balkong
Väl tilltagen balkong med plats för möblemang. Privat känsla med utsikt över trädgårdstäppan såväl som den gröna allmänningen intill föreningens radhus. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol i lugn och ro!

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum rymmer säng och sängbord. Idag är rummet möblerat med skrivbord och soffa samt två externa garderober. En blå/lila fondtapet sätter smakfull kontrast mot rummets ljusa väggar och golv.

Sovrum 3
Ytterligare ett rum finns på övervåningen. Rummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Vidare erbjuds här förvaring med platsbyggda garderober.

Klädkammare
Mellan bostadens sovrum finns stor och rymlig klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Badrum
Ett stort, ljust badrum renoverat under senare år i modernt utförande. Här finns duschplats, WC, handfat med kommod och överhängande spegel samt badrumsskåp. Vidare finns stor handdukstork i anslutning till tvättdel med egen tvättmaskin och torktumlare. Ljust kaklade väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Vädringsfönster finns!

Byggnad

Typ av byggnad: Radhus
Boarea: 102 kvm
Byggnadsår: 1964-1967
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: På bostadens framsida finns varmförråd.
I anslutning till altan finns förråd för utemöbler och trädgårdsredskap.
Parkeringsplatser med och utan el förfogas av föreningens medlemmar med separat kösystem.
Smidig gatuparkering finns i området.
Gemensam tvättstuga finns i föreningen.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-11-26
Primärenergital: 130

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 00018 i Brf Nordpilen
Pris: 2 275 000 kr utgångspris
Avgift: 4561 kr/mån
Driftkostnad: 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.92308%

Uteplats

Lättskött trädgårdstäppa och stor inglasad altan med eftermiddags och kvällssol mot föreningens intilliggande allmänning.
Stenlagt uteplats med murar på bostadens framsida med förmiddagssol.
Utgång från bostadens stora sovrum till balkong med eftermiddagssol.

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva radhus och villakvartér! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Med gångastånd nås även Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan. Vidare finns Slagsta med fler förskolor och populär grundskola med kort cykelavstånd från området.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nordpilen
Organisationsnummer: 718000-1187
Allmänt om föreningen: Brf Nordpilen
Föreningen är en äkta bostadsrättsföreningen.
Föreningen är fullvärdesförsäkrad. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.
Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 5 231 m2, varav 5 231 m2 utgör lägenhetsyta.
Föreningen upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR