Trollskär 11

Eskilstuna 2 600 000 kr utgångspris

VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA MED FANTASTISKT LANTLIGT LÄGE!

Välkomna till ett paradis!! Här finns stor friköpt tomt ansluten till kommunalt VA. Ett välskött boende i ett plan fördelat på 70kvm. Stort vardagsrum med öppen fil mot kök, två sovrum, modernt badrum och härlig täljstenskamin som ger sprakande värme! Vidare finns utgång från huset till flertalet uteplatser både öppna såväl som under tak. Ett vinterbonat gästhus om ca 23kvm erbjuder utrymme för gäster eller eget krypin för tonårsbarn! Garagelänga med snickarbod och förråd erbjuder bra förvaringsytor. Fastigheten har ett fantastiskt och ostört läge längst in på lugn återvändsgatan med oslagbara vyer utmed omkringliggande naturlandskap. Möjlighet till egen båtplats och cykelavstånd till fler badplatser. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 70 kvm. taxeringsinformation

Via entrédörr med nytt yale doormanlås nås välkomnande hall med tåligt klinkerbelagt golv i jordnära ton och ljust målade väggar. Hallen erbjuder bra utrymmen för avhängig och platsbyggd förvaring med vägghängda skåp.

Via hallen nås bostadens helkaklade badrum som är modernt renoverat med en ljus sammanhängande inredning. Här finns duschplats, kommod med överhängande badrumsskåp med inbyggd belysning, handdukstork, wc-stol, pax-fläkt och vädringsfönster. Hög komfort med golvvärme!

Vidare in i bostaden nås rymligt vardagsrum och matrum med ljus en-stavsparkett på golv och vitmålade väggar och tak. En stor täljstenskamin snyggt placerad i rummets hörn och ger bostaden en mysig och sprakande värme. Vidare finns altandörr med stort fönster som sammanhängande med övriga fönsterpartier åskådliggör en fantastisk utsikt över intilliggande naturlandskap och omgivningar. Via altandörren nås även delvis takad uteplats med bästa söderläge.

Med öppen plan nås bostadens renoverade kök som är i klassiskt lantligt utförande med sammanhängande ljusa färgval, vita skåpsluckor i profil och en vit porslinsho. Köket har en modern maskinell utrustning såsom integrerad kyl/frys, inbyggd diskmaskin, häll, ugn, fläkt och tvättmaskin. Vidare erbjuds här ett fantastiskt ljusinsläpp från altandörr i helglas som leder till uteplats med förmiddagssol samt smakfullt placerat fönster ovan kökets arbetsdel.

Via vardagsrummet nås bostadens sovrum. Ett av rummet har nymålade väggar i grön ton, två platsbyggda garderober och fint en-stavsparkettgolv. Idag använda rummet som barnrum!
Bostadens stora sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaringsmöbel eller skrivbord. Här är ljusa ytskikt på väggar och snyggt ryggåstak som tillsammans med de stora fönsterpartierna (altandörr i söder) skapar en härlig rymlig och ljus känsla. Rummet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter med klädkammare.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 70 kvm
Biarea: 23 kvm
Byggnadsår: 1976
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.
Sommarvatten.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Täljstenskamin, luftvärmepump, direkt-el
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Nymålad fasad.
Nytt yale doorman låssystem i entrédörr samt larm installerat i huset som kommer att ingå.
Ny tvättmaskin och torktumlare samt extra kyl/frys i gästhus.
Fiber finns framdraget i området.
Övriga byggnader: Isolerat och vinterbonat gästhus om ca 23kvm med sovrum utrustat med kyl/frys och våningssäng som kan ingå samt förrådsrum förberett med vatten och avlopp. Här finns möjlighet att uppföra badrum och tvättstuga, eller en egen relaxavdelning.
Renoveringar: Nymålad fasad.
Nytt yale doorman låssystem i entrédörr samt larm installerat i huset som kommer att ingå.
Ny tvättmaskin och torktumlare samt extra kyl/frys i gästhus.
Fiber finns framdraget i området.

Energideklaration

Utförd: Ordered

Ekonomi

Pris: 2 600 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 787 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 340 000 kr
Värdeår: 1976
Summa inteckningar/pantbrev: 1 785 000 kr
Driftkostnad: 35780 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4282 kr
  • Försäkring: 4664 kr
  • Renhållning: 2898 kr
  • Hushållsström: 21736 kr
  • Sotning: 450 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 1750 kr

Under vägsamfällighetsavgift finns även kostnad för snöplogning.

Tomt

Tomtarea: 1665 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt.
Övrigt: Rektangulärt formad trädgårdstomt med stor gräsmatta och generösa ytor för kubb och bollspel. Goda möjligheter till egna odlingar på tomten och en makalös utsikt över omkringliggande landskap.
Uteplats: På tomten finns fler olika uteplatser som gör det möjligt att njuta av alla dagens soltimmar.
Parkering: Möjlighet att parkera fler bilar på fastigheten.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Vallby-Kolsta GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan Byggnadsplan

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR