Bärnstensgången 20A

Eskilstuna 1 150 000 kr

En välplanerad tvåa med två uteplatser och sol från morgon till kväll!

Välkommen till en yteffektiv bostad med hela två uteplatser och närhet till matbutik. Här bor du med ett generöst vardagsrum, egen tvättstuga, kaklat badrum samt ett rymligt förråd precis utanför ytterdörren. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med nya golv i kök, hall, vardagsrum -16. Ett lugnt och trivsamt läge. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 57 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall: Välkommen in i bostaden. Hallen har plats för hatthylla, skoställ, garderob samt övrig önskad hallmöblering. Inrett med ljusa väggar och laminat på golv.

Kök: Köket är ljust och har gott om plats för förvaring samt yta att placera matbord. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, ugn och spis. Ifrån köket når vi bostadens första uteplats.

Vardagsrum: Det generösa vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier och med stilren laminat på golv. Här finns det plats att möblera med soffa, soffbord och tv-möbler. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens andra rejäla uteplats med sol från dag till kväll.

Sovrum: Sovrummet har ljusa väggar, laminat på golv och fönster ut mot en av bostadens uteplatser. Här finns yta att möblera med dubbelsäng, sängbord och annan önskad förvaring.

Tvättstuga: Tvättstugan är kaklad med klinker på golv. Här finns en tvättmaskin, torktumlare samt bra med arbetsyta, hyllor samt plats att förvara.

Badrum: Badrummet som är renoverat -16 är helkaklat med klinker på golv i smakfulla kulörer. Här finns en dusch, toalett, kommod med handfat samt spegelskåp.

Uteplats 1: Från köket når vi en av de trevliga uteplatserna. Här kan du njuta av frukost i morgonsolen. Gott om yta att placera café-set eller annan önskad möblering.

Uteplats 2: Bostadens andra uteplats har generöst med yta att möblera med lounge-set, matbord och här kan du njuta av solen från dag till kväll.

Förråd: I anslutning till bostaden, utanför ytterdörren, finns ett förråd med gott om plats för förvaring.

Övrigt: En mycket trevlig bostad som erbjuder hela två uteplatser och i och med det kan du njuta av solen från morgon till kväll. Förråd finns precis utanför ytterdörren. Nya golv -16 i hall, kök och vardagsrum. Nytt badrum -16. Ny tapet i hall -16 och nymålat vardagsrum -19. I avgiften ingår bredband och kabel-TV. Klart för inflytt!

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 57 kvm
Byggnadsår: 1986
Fönster: 2-glas med energiglas.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: 2018: Besiktning av fastigheten/Badrum. Iordningställande av P-platser, byggnation av sandlådor, trädfällning.
2017: Utbyte av armaturer, renoveringar av tak, fasadarbeten, justering av golv, fönsterrenovering, målningsarbeten, inköp av lekutrustning.
2016: Trädfällning, belysning.

I avgiften ingår: Bredband, kabel-TV. Kollektivt avtal för bredband, tv och telefon.
Övriga byggnader: En Tvättstuga.
Två soprum.
Förråd tillhör lägenheten.
Parkering finns att hyra, kostnad för den ingår ej i månadsavgiften.
Renoveringar: 2018: Besiktning av fastigheten/Badrum. Iordningställande av P-platser, byggnation av sandlådor, trädfällning.
2017: Utbyte av armaturer, renoveringar av tak, fasadarbeten, justering av golv, fönsterrenovering, målningsarbeten, inköp av lekutrustning.
2016: Trädfällning, belysning.

I avgiften ingår: Bredband, kabel-TV. Kollektivt avtal för bredband, tv och telefon.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 155-019 i Brf Laxen 1
Pris: 1 150 000 kr
Avgift: 3411 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Driftkostnad ovan är/ÅR. Beräkning enligt schablon

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.9968%

Uteplats

Parkering: Parkering finna att hyra, separat kö.

Närområde

Allmänt: Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet.

Förening

Föreningsnamn: Brf Laxen 1
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 769630-7797
Ort: Eskilstuna
Allmänt om föreningen: Förvaltare: Redovisarna i Eskilstuna AB

Bilder

Planritning Bärnstensgången

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR