Rademachergatan 28A

Eskilstuna 2 995 000 kr

Toppmodern lägenhet med stor balkong!

Välkommen till en fantastisk bostad byggd 2015 med stilrena detaljer och balkong med morgonsol. En bostad som erbjuder generösa ytor, ett vardagsrum med vackra breda fönsterpartier och ett helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Ett mycket eftertraktat läge mitt i centrum. Här erbjuds ett hem för hela familjen eller för dig som söker något större inne i stan. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 5
Boarea: 113 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall: Kliv in i denna välkomnande hall. Här möts du av ljusa ytskikt, klinker på golv närmast ytterdörr och plats för hatthylla och skoställ samt övrig önskad förvaring. Längre in i hallen ligger en smakfull parkett på golv som fortsätter genomgående genom hela bostaden.

Vardagsrum: Det generösa vardagsrummet pryds av stora vackra fönsterpartier, parkett på golv och ljusa väggar. Här finns det plats att möblera med soffa, soffmöbler, tv-möbler och annan övrig möblering. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig känsla och gott om plats för hela familjen.

Kök: Köket är stilrent med vita luckor, mörkgrå bänkskiva, kaklat ovan arbetsyta samt parkett på golv. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, kyl och frys. Här finns plats för matbord för stora familjen och stora sällskapet. Köket har även en fransk balkong perfekt att öppna upp under varma sommardagar. Ett kök att trivas i!

Sovrum 1: Bostadens större sovrum har ljusa väggar, parkett på golv, fasta garderober och generöst med plats för dubbelsäng och sängbord. Härifrån når du även bostadens härliga balkong. Utanför detta sovrum finns ytterligare fasta garderober som ger bra med förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2: Lägenhetens andra sovrum har plats för säng, sängbord och övrig önskad möblering. Ljusa väggar, fönster mot innergård och parkett på golv.

Sovrum 3: Bostadens tredje sovrum har fönster mot innergården, ljusa väggar och parkett på golv. Här finns plats för säng och sängbord.

Alternativt kan sovrum 3 och sovrum 2 öppnas upp till ett större sovrum. Eller användas som de är idag för kontor, gästrum eller varför inte extra TV-rum/lekrum.

Sovrum 4: Det fjärde sovrummet är något större. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord och annan önskad förvaring. Fönstret är mot innergården, ljusa väggar och parkett på golv.

Badrum/Tvättstuga: Tvättstugan/badrummet rymmer en tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk. Här finns gott om plats för förvaring. Utöver det finns här en dusch med vikbara duschväggar, toalett, kommod, spegelskåp. Ytan är helkaklad med klinker på golv.

Toalett: Gästtoaletten/den mindre toaletten är helkaklad med klinker på golv. Installerad med toalett, kommod och spegelskåp.

Balkong: Välkommen ut på bostadens härliga balkong som ligger mot fastighetens innergård. Här kan du njuta av morgonsol och placera ett lounge set, café-set alternativt ett stort matbord under sommarmånaderna.

Klädkammare/förråd: I lägenheten intill stora sovrummet och badrummet finns ett förråd med gott om plats. Här finns hyllor, garderob och bra med golvyta.

Övrigt: Med sina luftiga ytor, breda fönsterpartier, moderna kök och balkong med morgonsol ger denna bostad en lyxig känsla. Här får familjen gott om plats alternativt är detta ett hem för dig som vill ha en större lägenhet mitt i stan. De väl isolerade fönstren gör att man kan vistas i lägenheten ostört från ljud utifrån.

Hiss finns i trapphuset och garageplats/p-plats finns att hyra, separat kö. Byggnaden är från 2015. Bredband och TV via ComHem/Fibra. Porttelefon är installerad. Postboxar finns i entrén samt tidningshållare utanför varje lägenhet. I månadsavgiften ingår värme, bredband och kabel-tv (grundutbud av TV-kanaler). Förråd tillhör lägenheten.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 113 kvm
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden: Byggnaden är från 2015.
Hiss finns i trapphuset.
Garageplats/p-plats finns att hyra, separat kö.
Bredband och TV via ComHem/Fibra.
Porttelefon är installerad.
Övriga byggnader: Cykelförråd och barnvagnsförråd.
Övernattningslokal 500kr/natt.
Garageplats eller p-plats att hyra, separat kö.
Renoveringar: Byggnaden är från 2015.
Hiss finns i trapphuset.
Garageplats/p-plats finns att hyra, separat kö.
Bredband och TV via ComHem/Fibra.
Porttelefon är installerad.

Energideklaration

Datum: 2018-09-21
Primärenergital: 96

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2236-62-2 i HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Pris: 2 995 000 kr
Avgift: 5394 kr/mån
Driftkostnad: 7680 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2880 kr
  • Hushållsström: 4800 kr

Beräkningen ovan är/ÅR. Beräkning av säljarna.

Andel i förening: 1.80701%

Uteplats

Balkongen har generöst med plats för lounge-set, café-set alternativt ett matbord.

Parkering: Separat kö. Garageplats: 612kr per månad. Parkeringsplats: 304kr/204kr per månad.

Närområde

Allmänt: Bostaden ligger mitt i centrum och har närhet till vad allt Eskilstuna har att erbjuda. Matbutiker, restauranger, affärer. Väl uppe i bostaden bor du i en lugn miljö och i en välskött fastighet. Du har även tillgång till innergården med tillhörande grillplats.
Parkering: Garage eller p-plats, separat kö.

Förening

Föreningsnamn: HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Organisationsnummer: 716402-0849

Bilder

Planritning Rademachergatan 28A

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR