Rothoffsvägen 14

Eskilstuna 1 430 000 kr utgångspris

Välplanerad tvåa på attraktiv adress!

Välkommen till en inbjudande lägenhet intill vackra Rinmansparken! Här finns rymliga ytor fördelade på två rum och kök. Helkaklat badrum och fint kök! Uteplats med eftermiddas och kvällssol mot föreningens lugna innergård. Bostaden är belägen på våning 3. Hiss finns!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 58 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall

I bostadens hall möts du av ett snyggt golv i mörk ton som smakfullt bryter av mot rummets vita väggar och tak. Direkt innanför dörren finns plats avhängning med stor garderob. Vidare finns möjligheter till att placera extern förvaringsmöbel.


Kök

Köket har ljusa ytskikt och en maskinell utrustning som består av ugn med häll, fläkt, hel kyl och frys och även diskmaskin. Snygga luckor i profil med ljus ton i kombination med beslag i krom mot mörkt kaklad arbetsdel sätter en härlig prägel i utrymmet! Köket är rymligt med gott om arbetsytor längs med båda sidor där exempelvis mikrovågsugn och kaffemaskin ryms. Här finns gott om plats för förvaring i över- och underskåp. Väggar och tak är vita och golv är enhetligt med bostadens hall. I anslutning till köket finns även en rymlig matplats md utrymme för det stora sällskapet. Ytterligare ljusinsläpp i köket skapas genom rummets altandörr som sitter placerad mellan rummets arbetsytor och leder ut till bostadens egna uteplats.


Uteplats

Tack vare fastighetens loftgång har bostaden en fantastisk tilltagen uteplats med bästa västläge och kvällssol. Möblera med trivsam loungemöbel och bord! Innegården omges av grönska och erbjuder umgängesplats samt lekpark. Områden är väl skyddat från både buller och trafik.


Vardagsrum

Stort och trivsamt rum med ekparkett på golv samt vita väggar och tak. I vardagsrummet finns plats för möblering efter tycke och smak. Här står i nuläget soffa och mediamöbel samt fåtölj och extern förvaring. Rummet erbjuder ett fint ljusflöde via stort fönster i burspråk.


Sovrum

Bostadens rymliga sovrum är välplanerat och ljust. I sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringsmöjligheter finns med extern garderob. I anslutning till bostadens stora sovrum finns även rymlig klädkammare. Ljusa väggar och tak samt ett ljust golv skapar en sammanhängande känsla i rummet. Ett fönster släpper in gott om dagsljus, blickar över Rinmansparkens härliga grönområde, helt fritt från insyn.


Badrum

Läckert renoverat -14, helkaklat badrum. Stilrena färgval med vitt kakel på vägg och klinker på golv i mörk nyans. Badrummet är stort och inrymmer duschplats med vikbara glasväggar, takdusch, toalett, kommod med skåp och överhängandespegel. Vidare finns här egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 58 kvm
Byggnadsår: 1990
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övrigt om byggnaden: Förråd som tillhör lägenheten finns i källare.
Gemensam tvättstuga finns i källarplan.

Kabel-TV: Comhem/Stadsnät
Bredband: ComHem

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd: Ja
Datum: 2009-04-23
Energikonsumtion: 83 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3303-2-4304-2 i Brf Rinmansparken
Pris: 1 430 000 kr utgångspris
Avgift: 3066 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Driftkostnaden är beräknad enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 0.46829%

Närområde

Allmänt: Kanonläge intill Rinmansparken som erbjuder fin grönska och trevlig lekplats för barn. Med några minuters promenad når du centrum och dess utbud med restauranger, fik, butiker, gym och högskola. Intill bostaden finns också två träningsanläggningar och livsmedelsbutiker. Kort gångavstånd till nya badhuset. Endast 5 min bort ligger tågstationen för dig som pendlar.
Parkering: Föreningen förfogar över 60 parkeringsplatser med separat kösystem (300kr/mån utan el och 400kr/mån med el). Möjlig parkering utmed Gredbyvägen och Västermarksagtan med månadsbiljett (450kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Rinmansparken
Organisationsform: Andelsratt
Organisationsnummer: 769621-3193
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Venus 10, 11 och 12. Husen färdigställdes år 1985-1990 och innehåller 174 bostäder 60 parkeringsplatser. Bra sammanhållning i föreningen med årliga gemensamma aktiviteter såsom midsommarfirande.
Överlåtelseavgift: 1163
Pantsättningsavgift: 465
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR