Vargstigen 11

Eskilstuna 5 000 000 kr Utgångspris

Fin enplansvilla på lugn återvändsgata i Roxnäs!

Gedigen villa i Roxnäs byggd 2003 med stor friköpt tomt med bästa sydvästläge! Här bor du med mycket privat och insynsfritt läge på återvändsgata. Fina sällskapsytor med vardagsrum och allrum, fyra sovrum, två helkaklade bad/duschrum och stort kök. Ny inglasad altan i sydväst såväl som flertalet uteplatser. Pool, bastustuga, dubbel carport med isolerat och vidbyggt förråd. Kommunalt VA och sommarvatten. Uppvärmning med bergvärme med en extremt låg driftkostnad om ca 27.500/år. Avtal om båtplats ingår i fastigheten och kort gångavstånd till badplats. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 6 varav 4-5 sovrum
Boarea: 144 kvm. taxeringsinformation

Hall
Stig in i en modern och stilren bostad med ljuslätt inredning och öppna ytor. Hallen erbjuder inledningsvis ett praktiskt och slitstarkt klinkergolv för att sedan gå över i en stilren träparkett enhetlig för hela hemmet. Tapet i ljus jordnära ton på väggar och en öppen yta präglar utrymmet. Möblera med hatthylla, skoställ och eventuellt sittmöbel. Stilsäker entrédörr med snyggt glasparti och väldigt praktiskt Yale-kodlås. Gott om förvaring bakom skjutdörrar i glas.

Vardagsrum / matrum
Rakt fram finns vardagsrum med tillhörande matsalsdel. Härlig och öppen planlösning mellan de två ytorna. Möblera med ett matsalsbord och stolar för det större sällskapet. Vidare ryms här soffgrupp, soffbord och media-möbel. Utrymmet är försett med fina detaljer i tak i mörkare färgval som återspeglas i valet av tapet på vägg vilket förhöjer den angenäma känslan i rummet. Här finns flera fönster vilket bidrar till ett skönt ljusflöde.

Altan & uteplats
Via vardagsrummet nås stor inglasad altan uppförd -15. Altanen inrymmer det stora matbordet, är utrustad med skjutbara glaspartier och behaglig infravärme. Från altanen ser du ut över den lummiga tomten och njuter av vackra solnedgångar! Intill finns smakfullt ordnad uteplats med utrymme för solstolar, soffa såväl som grillen. Snyggt murad vägg ger både en privat atmosfär såväl som lä. En plats att trivas på!

Allrum
Med delvis öppen plan mot hallen finns fint TV-rum / allrum med tapetserade väggar och parkett på golv. Här finns möjlighet att sätta upp skiljevägg till förmån för ytterligare ett sovrum.

Kök
Modernt kök med nya släta luckor i vitt som smakfullt bryter av mot nykaklad arbetsdel och bänkskiva i mörk ton. Goda förvaringsutrymmen och tilltagna avställningsytor i köksskåp såväl som en rejäl köksö med sittplatser. Den maskinella utrustningen består av hel kyl/frys, ugn, mikro, induktionshäll -15, designfläkt -15, diskmaskin. Smakfull dimbar belysning i tak. Gott om ljusinsläpp över kökets matplats från breda fönsterpartier utmed en av kökets långväggar. Fönstret är utrustat med markis.

Tvättstuga/groventré
I anslutning till köket finns groventré med tvättstuga och klädvårdsrum. Utrymmet har tåligt klinkerbelagt golv och ljusa ytskikt på väggar. Generöst med förvaringsutrymmen med platsbyggda garderober såväl som rymlig klädkammare. Vidare finns lucka till vindsutrymmen här. Den maskinella utrustningen i tvättstugan består av tvättmaskin, torkskåp, bergvärmepump. Vidare finns tvättho.

Duschrum
Fint duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv i jordnära ton. Inrett med toalett, kommod, spegelskåp med spotlightsbelysning, badrumsskåp med spegeldörr, handdukstork, vädringsfönster med frostat glas och duschplats.

Sovrum 1 / Gästrum
I anslutning till groventrén finns mysigt sovrum/gästrum med tapet på väggar samt parkettgolv. Möblera rummet med säng, sängbord och extern förvaringsmöbel. Rummet kan även användas som kontor.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med tapet på väggar i blågrön ton, golvet är enhetligt med övriga rum med trestavsparketten. Möblera med dubbelsäng, sängbord och extern möbel. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter med garderob med skjutdörrar. Från rummet finns även utgång med altandörr till tomtens baksida.

Sovrum 3-4
Tapet på väggar och parkettgolv. Möblera med säng, sängbord och övrig möbel. Rummet har gott om ljusinsläpp från fönster.

Badrum
I anslutning till bostadens sovrum finns helkaklat badrum utrustat med hörnbadkar, wc, kommod med överhängande badrumsskåp och frostat vädringsfönster. Även här erbjuds naturnära färgval och hög komfort med golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 144 kvm
Biarea: 17 kvm
Byggnadsår: 2003
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Sommarvatten.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isolerrutor
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Bergvärme-vattenburen golvvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övrigt om byggnaden: Pool -07
Marksten -07
Tapeter, tak vardagsrum - 07
Tapet allrum -07
Häck planterad -10
Tapeter barnrum -12
Tvättmaskin -14
Nytt handfat och kommod i duschrum -14
Bastustuga byggd -08, renoverad -15
Målning av hus -15
Inglasad altan -15
Kök med nya luckor, bänkskivor, mosaik i arbetsdel, köksö, tapeter -15
Övriga byggnader: Dubbel carport med vidbyggt isolerat förråd.
Bastubyggnad med vedbastu.
Pool.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Primärenergital: 69

Ekonomi

Pris: 5 000 000 kr Utgångspris
Taxeringsvärde: 2569000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1963000 kr
Värdeår: 2003
Summa inteckningar/pantbrev: 1 900 000 kr
Driftkostnad: 27560 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4316 kr
  • Försäkring: 3433 kr
  • Renhållning: 2901 kr
  • Hushållsström: 14209 kr
  • Sotning: 401 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 2300 kr

Under Hushållsström ingår kostnad för uppvärmning av hus, förråd och pool.

Tomt

Tomtarea: 1680 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Närområde

Allmänt: Roxnäs är fantastiskt beläget med kort gångavstånd från Mälaren, en mil utanför Eskilstuna och endast några kilometer från Torshälla. Området är mycket attraktivt och erbjuder möjlighet till badplatser med sandstrand. Vidare finns välrenommerade Mälarbadens golfklubb på cykelavstånd. Bredvid golfbanan finns restaurangen Mälarbadens Sjökrog. Även gästhamn, camping och naturreservat finns i området. På behagligt cykelavstånd i Väsbyholm finns välbesökta inrednings- och presentbutiken Wäsby Magasin. Även Torshälla nås på cykelavstånd och här erbjuds ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Vidare finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och fler välsorterade matvarubutiker, förskolor och grundskolor upp till årskurs 9.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Roxnäs GA:6
Nyttjanderätt Markområde För Avloppsanläggning Mm
Planbestämmelser: Detaljplan (1994-04-14)

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR