Olstorpsvägen 12

Eskilstuna 3 725 000 kr

En vacker villa med fantastiskt läge i populära Ostra!

Välkommen till denna vackra villa som erbjuder generösa ytor, två badrum samt 3-4 sovrum. Här finns även ett inglasat uterum, dubbelgarage och en fantastisk trädgård med lyxen att ha en installerad robotgräsklippare. Njut av lugnet bara ca 15 minuter från Eskilstuna centrum. Villan är belägen i ett lugnt område med närhet till natur och Sundbyholm samt badplats. Ett mycket trivsamt hem värt att uppleva på plats. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 6 varav 3-4 sovrum
Boarea: 160 kvm. taxeringsinformation

Hall: Välkommen in i hallen! Här finns det plats att möblera med hallmöbler efter önskemål. Rummet är inrett med ljus tapet, ljus laminat, en garderob och här ifrån når du även trappan som leder upp till fastighetens övervåning.

Kök: Köket som renoverades 2004 har plats för stora sällskapet med generöst med yta för matbord samt fönster ut mot den vackra trädgården. Inrett med ljusa väggar, matta på golv och ljusa köksluckor. Utöver det finns en diskmaskin, spis, fläkt från 2011, en kyl och en frys. Härifrån når du verandan och det inglasade uterummet. Ett kök att trivas i!

Inglasat uterum: Här kan du njuta av vackra dagar och kvällar under en längre period. Byggt 2009 med plats för lounge set, matbord och en utsikt över trädgården är detta en plats att trivas på.

Vardagsrum: Vardagsrummet är rymlig och inrett med ljusa kulörer, parkett på golv och fönster i två väderstreck. Här finns plats att möblera med soffa, soffmöbler, tv-möbler och annan önskad inredning. Utgång från vardagsrum går både via kök samt hall.

Sovrum 1/kontor: Rummet kan användas som sovrum, gästrum alternativt kontor. Ytan är inredd med garderober, ljusa kulörer, laminat på golv och fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum 2: Ett ljust och trevligt sovrum inrett med laminat på golv, fönster med utsikt över hästhagarna och fasta garderober med bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, sängbord, byrå och annan förvaring och inredning.

Badrum nedre plan: Badrummet är helkaklat med våtrumsmatta i smakfulla kulörer. Här finns badkar med dusch, toalett, kommod, spegel och skåp. Ett vädringsfönster samt plats att inreda med ytterligare möbel.

Tvättstuga: Tvättstugan är utrustad med diskho, tvättmaskin 2011 och torktumlare samt plats för förvaring. Här är det matta på golv och ljusa väggar samt dörr ut mot fastighetens framsida.

Allrum: Ta trappan upp och nå det vackra allrummet som har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här kan du låta fantasin flöda och använda ytan efter dina önskemål. Matsal, TV-rum, kontor eller kanske ett lekrum. Rummet har ljusa gröna väggar, laminat på golv samt en klädkammare mitt emot övervåningens badrum. Från allrummet når du även fastighetens balkong som erbjuder en utsikt över den vackra trädgården.

Sovrum 3: Det stora sovrummet där det finns möjlighet att sätta upp en vägg och därmed få två mindre sovrum. Två fönster längst med fastighetens kortsida, ljusa väggar och laminat på golv. Idag är rummet utrustat med garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Badrum övre plan: Badrummet på övre plan är helkaklat samt klinker på golv i behagliga färger. Här finns en dusch, toalett, handfat med underskåp och ett spegelskåp.

Trädgården: Ta ett kliv ut på den fantastiska trädgården. Här finns en veranda med plats för utemöbler där du kan sitta och njuta av lugnet. På tomten finns även ett förråd uppsatt 2005 med gott om utrymme. Trädgården pryds av äppelträd och blommor som kommer åter varje år varpå tomten är lättskött. Det finns även möjlighet att odla i pallkragar samt odlingsland om man så önskar. Utöver detta står en berså på tomten där du får plats med ett café-set och kan njuta av skugga under de varma dagarna. En trädgård värd att uppleva på plats!

Övrigt: Ett vackert och trivsamt hem med bekvämligheter så som inglasat uterum, veranda, dubbelgarage samt parkeringsplats för fler bilar och förråd på tomten, uppsatt 2005. Invändigt finns klädkammare på övervåning. 2018 tvättades och målades taket, samma år målades allt vitt på huset.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla
Boarea: 160 kvm
Byggnadsår: 1979
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Uppvärmning: Bergvärme
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden: Grundkonstruktion: Krypgrund.
Tak: Sadeltak med underlagstak av träfiberskivor samt yttre taktäckning av betongpannor.
Kök renoverat 2004.
Friggebod uppsatt 2005.
Ny tvättmaskin Siemens 2016.
Tvätt och målning av tak 2018.
Allt vitt på huset målat 2018.
Ny värmepump till Bergvärme insatt 2013.
Fiber indraget.
Övriga byggnader: Friggebod på tomten.
Dubbelgarage.
Ytterligare parkeringsplats utanför garage.
Renoveringar: Grundkonstruktion: Krypgrund.
Tak: Sadeltak med underlagstak av träfiberskivor samt yttre taktäckning av betongpannor.
Kök renoverat 2004.
Friggebod uppsatt 2005.
Ny tvättmaskin Siemens 2016.
Tvätt och målning av tak 2018.
Allt vitt på huset målat 2018.
Ny värmepump till Bergvärme insatt 2013.
Fiber indraget.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-08-15
Primärenergital: 89

Ekonomi

Pris: 3 725 000 kr
Taxeringsvärde: 2 011 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 377 000 kr
Värdeår: 1979
Summa inteckningar/pantbrev: 754 500 kr
Driftkostnad: 33335 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3000 kr
  • Försäkring: 6200 kr
  • Renhållning: 3400 kr
  • Hushållsström: 18235 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 2500 kr

Beräkning ovan är/ÅR. Uppvärmning ingår i el. Beräkning enligt säljare.

Tomt

Tomtarea: 3098 kvm
Tomttyp: Trädgådstomt
Uteplats: Veranda och uterum.
Parkering: Dubbelgarage samt ytterligare parkeringsplats på tomten.

Närområde

Allmänt: Cykelavstånd till bad i Mälaren. Ett perfekt boende för dig som söker en lugn miljö med vacker natur. I området finns fler gårdsbutiker, bad och båtplatser. Sundbyholms slott med gästhamn, restaurang och bad samt travbana inom nära avstånd.
Närhet till Gustafsgården som kan hyras vid festtillfällen. Här brukar området ha midsommarfest och pubaftnar.
Kort bilfärd på ca 15 minuter till Eskilstuna Centrum.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Vretatorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Vretatorp GA:6
Förmån: Officialservitut Väg, 04-SUY-82.1
Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp

Bilder

Planritning nedre plan Planritning övre plan

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR