Nämndemansvägen 26

Eskilstuna 2 760 000 kr utgångspris

Välskött villa i populärt och barnvänligt läge nära centrum!

Ytterst välplanerad villa om 94+93kvm med ett mycket barnvänligt läge längst in på återvändsgata. Många stora renoveringar utförda såsom nytt tak, ny panel, nytt badrum och nytt kök, nya 3-glas fönster, renoverad wc, ny fjärrvärmeväxlare och omdragen el i hela entréplanet, nytt mekaniskt frånluftsystem. 3 sovrum på entréplan med möjlighet till ytterligare ett sovrum (tonårsrum) med egen ingång i källarplan. Vidare finns tvättstuga, gillestuga och bastu här. Fin trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och gräsmatta som både inbjuder till bollspel och kubb såväl som studsmattan. Två nya uteplatser varav en med takad altan i söder och en ny altantrall i väst. Isolerat garage med bra förvaringsmöjligheter och en till stora delar underhållsfri fasad i tegel. Fiber indragen. Kort gångavstånd till skola och förskola, buss och till flertalet mataffärer samt bekvämt avstånd till centrum, högskola och tåg. Fastighet med tomträtt. Besiktigat!

Planlösning

Antal rum: 6 varav 3-4 sovrum
Boarea: 94 kvm. taxeringsinformation

Kök
Totalrenoverat och mycket påkostat kök från -14 med vita skåpsluckor i profil mot mörk bänkskiva och grått kakel i kökets arbetsdel. Smakfull vitrindel med spotlightsbelysning likväl som den snyggt integrerade belysningen över kökets arbetsytor. Matplats centrerad under fönster med bra ljusinsläpp. Den maskinella utrustninge består av designfläkt, induktionshäll, hel kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn och ny integrerad diskmaskin från -19. Ljust mönstrade tapeter på väggar mot mörka golv enhetliga med bostadens hall. Via altandörr med helglas nås en av bostadens uteplatser med söderläge.

Vardagsrum
Smakfullt vardagsrum med välbevarat originalparkettgolv slipat och lackat -14. Fina ytskikt på väggar och tak -14 och generös ljusinsläpp från stora fönster i två riktningar. Rummet inrymmer matplats med utrymme för det stora sällskapet såväl som soffgrupp och mediamöbel. Mysig och sprakande insatskamin sätter en härlig prägel i rummet. Altandörr med helglas leder till takad uteplats i söder.

Altan och uteplats
Med utgång från bostadens vardagsrum och kök nås nybyggd och väl tilltagen altan -17 med plats för stora matgruppen och grill! Här kan du njuta av de flesta dagens soltimmar då altanen ligger men bästa söderläge.
Eftermiddag och kväll kan familjen med fördel förflyttas till nya uteplatsen -19 i väst som idag är möblerad med loungegrupp. En plats att trivas på!

Sovrum 1-3
Våningsplanet erbjuder tre sovrum med genomgående fina ytskikt. Tapeter på väggar-14/-19, laminatgolv -14 och gott om ljusinsläpp från fönster.

Badrum
Våningen erbjuder även ett totalrenoverat badrum från -14 med vitkaklade väggar och mörkt klinkerbelagt golv med komfortgolvvärme. Badrummet är utrustat med takdusch, toalett, kommod, med överhängande spegel med spotlightsbelysning, designblandare, badrumsskåp, vattenburen handdukstork, fönster och dimbar spotlightsbelysning.

Hall
Välkomnande hall med ljust mönstrad tapet på väggar och mörkt laminatgolv -14. Gott om förvaringsmöjligheter med platsbyggd garderob såväl som hatthylla och skoställ. Dimbar belysning i tak.

Gillestuga
Via hallen nås bostadens nedre plan med gillestuga med målade väggar och tak -16. Rummet erbjuder bra utrymme för möblemang efter smak och tycke.
Även trapp mellan våningsplanen målad -16 i sammanhängande ljus kulör.

Gästtoalett
Via gillestugan nås WC totalrenoverat -18. Här finns klinkerbelagt på golv och smakfull tapet på vägg. Nytt porslin och belysning.

Biorum/tonårsrum
Via egen ingång i källarplan nås även biorum med fina ytskikt på golv -14, väggar -18 och tak. Rummet har ett privat och ostört läge i anslutning till tvättstuga och bastu och kan med fördel användas som tonårsrum.

Tvättstuga
Källarplanet erbjuder stor tvättstuga med gott om förvaring i bänkskåp. Här finns modern tvättmaskin -15 och torktumlare -17. Vidare finns här kaklad duschplats och bastu med nytt aggregat -15.

Pannrum/förråd
Med ingång från gillestuga nås rymligt förråd samt matkällare/vinkällare. Vidare nås pannrum med ny fjärrvärmeväxlare och praktiskt hyllsystem som erbjuder bra förvaringslösningar.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 94 kvm
Biarea: 93 kvm
Byggnadsår: 1965
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Betong/trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 3-glas isoler
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övrigt om byggnaden: Renoveringar:

Tak & sidopanel -15
Uppfart och lecamur -17
Altan (i söder) -15, utbyggd -17
Dimbar belysning installerad -17
Altan i väst -19
Fiber indragen -16
Ny el på hela övervåningen - 14
och delar av källarplan omgjord -16
Fjärrvärmeväxlare -18
Nya radiatorventiler och termostater -18
Fönster och dörrar på övervåningen -16
3-glas isolerfönster och helglasade altandörrar med 2-glas isoler
Sockel renoverad -17
Frånluftsventilation installerad -16
Renoveringar: Renoveringar:

Tak & sidopanel -15
Uppfart och lecamur -17
Altan (i söder) -15, utbyggd -17
Dimbar belysning installerad -17
Altan i väst -19
Fiber indragen -16
Ny el på hela övervåningen - 14
och delar av källarplan omgjord -16
Fjärrvärmeväxlare -18
Nya radiatorventiler och termostater -18
Fönster och dörrar på övervåningen -16
3-glas isolerfönster och helglasade altandörrar med 2-glas isoler
Sockel renoverad -17
Frånluftsventilation installerad -16

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2013-10-01
Primärenergital: 122

Ekonomi

Pris: 2 760 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 828 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 142 000 kr
Värdeår: 1965
Summa inteckningar/pantbrev: 1 793 000 kr
Driftkostnad: 41957 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 16090 kr
  • Vatten/avlopp: 5864 kr
  • Försäkring: 6573 kr
  • Renhållning: 2899 kr
  • Hushållsström: 10281 kr
  • Sotning: 250 kr

Tomt

Tomtarea: 654 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt
Övrigt: I anslutning till fastighetens baksida finns allmänning med skogsdunge, hallon och bärbuskar och fina lek och strövytor för familjens yngre medlemmar.
Uteplats: Garage med ny panel och plåt -18. Flertalet bilparkeringsplatser på uppfart.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR