Kyrkogatan 1C

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Centralt boende med närhet till allt!

En stilren bostad med närhet till centrum, ån och gamla stan. Öppen, social planlösning och generöst ljusinsläpp. Ljusa ytskikt och fint parkettgolv genomgående i lägenheten. Tilltagen balkong mot innergården! Låg månadsavgift! Varmt välkommen till ett bekvämt boende!

Gemensam tvättstuga finns på entréplanet.
Kabel-TV via Telia ingår i avgiften.
Bredband via Telia.

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 44 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Interiör
Hall
Välkommen in i en inbjudande, modern hall. Tåligt klinker på golv i mörkgrå nyans möter vita väggar. Hallen erbjuder förvaringsmöjligheter genom både garderob och hatthylla.

Vardagsrum
Från hallen nås bostadens vardagsrum. Förutom utrymme för soffa ryms soffbord, mediamöbel och TV. Här finns även utgång till bostadens fantastiska balkong. Vardagsrummets stora fönster ger ett härligt ljusflöde och kombinationen med vita väggar och vitt tak ger sammantaget en ljus och luftig känsla. Ljus parkett på golv som är genomgående för bostaden.

Balkong
Med utsikt över den trevliga innergården erbjuder bostaden en inbjudande balkong. Balkongen är rymlig och kan möbleras efter eget tycke. Lägenhetens läge gör balkongen till en perfekt plats för avkoppling i lugn och ro.

Kök
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger utmärkta förutsättningar för att umgås och socialisera. Därtill är bostadens kök välplanerat och stilrent. Det mörka kaklet utgör en fin kontrast mot de vita skåpsluckorna. Här finns gott om förvaring i form av över- och underskåp. Förutom detta är köket utrustat med ugn, häll och diskmaskin.

Sovrum
Tilltaget sovrum som rymmer större säng, sängbord och övrig extern förvaringsmöbel. Fönster mot innergården.

Badrum
Badrummet är välplanerat och är utrustat med WC, duschplats, kommod med underhängande skåp och överskåp med spegeldörrar. Inbyggda spotlights i skåp ovan spegel ger god belysning. Vitkaklade väggar och grått klinker på golv.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 44 kvm
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3324-1-3122-1 i Brf Rådhusbron
Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 2567 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 0.94754%

Närområde

Allmänt: Endast ett stenkast från föreningens innergård nås fina promenadstråk kring ån. Med kort gångavstånd kan du avnjuta några av Eskilstunas bästa miljöer såsom området kring Fors kyrka, Tunafors, Söder och de mysiga kvarteren i Gamla stan. Runt hörnet finns även centrumkärnan med sitt generösa utbud av caféer och restauranger och butiker. Kort gångavstånd till centralstation och högskola.
Parkering: föreningen har inga egna p-platser. Boendeparkering vid polishuset kostar 400kr/mån. Parkering i garage möjlig till en kostnad om 600kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Brf Rådhusbron
Organisationsnummer: 769618-0285
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Föreningen tillåter dubbelt ägande: Nej

Bilder

Planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR