Lindgärdesvägen 6

Eskilstuna 1 175 000 kr utgångspris

Attraktivt belägen villatomt i Slagsta! Detaljplan med generös byggrätt om 120kvm byggnadsarea med 7,4m till nock, se bifogad detaljplan. Anslutningar till VA, el och fiber i tomtgräns. Ej betalda. Här kan du bygga ett riktigt drömboende med närhet till populär förskola, skola och livsmedelsbutik. Tomten ligger med behagligt cykelavstånd från centrum. Täta bussavgångar och 2 km till E20 med bra förbindelser till Västerås och Stockholm. Vid nybyggnation frångår fastighetsavgift de första 15 åren!!

Anslutningskostnad för VA tillkommer och är beräknad till ca 164.300kr.

Kostnad för anslutning av el 16-25A max 200m från transformatorstation är beräknad till ca 27.625kr.
El-anslutning är baserad på 2018-års taxa och kan komma att ändras beroende på tidpunkt för anslutning samt andra faktorer.

Möjlighet till fiberbredband finns.

Ekonomi

Pris: 1 175 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea: 758 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Närområde

Allmänt: Naturnära område som passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Busshållplats ligger endast ett par hundra meters promenad från fastigheten. Mycket hög servicenivå i området med kort gångavstånd till ICA Slagsta, förskola och grundskola årskurs 1-6. Närhet till avfart till motorväg som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR