Västergatan 17 B

Eskilstuna 795 000 kr utgångspris

Exklusivt boende nära centrum. Stor balkong!

Topprenoverad etta med genomgående smakfulla materialval! Snyggt, påkostat kök med exklusiva vitvaror från Bosch. Stambytt och helkaklat badrum förberett för egen tvättmaskin. Stor inglasad balkong i väst med kvällssol. Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

Till bostaden hör vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i källare.
Låst cykelrum finns i källarplan.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 28 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall
Ljus och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hallen är varsamt renoverad med bevarad charm i form av platsbyggda garderober som sträcker sig utmed rummets ena kortsida. Hatthyllan är placerad rakt in och utrymme för extern förvaring finns vid vägg intill garderob.

Kök
Ytterst välplanerat och stilsäkert kök! Vita, fasade luckor kombineras med läckra vitrinluckor. Genomtänkta detaljer som handtag i mässing matchar den vackra blandaren. Platsbyggda hyllor intill överskåp samt på vägg under fönster ger förvaringsutrymme utöver det som erbjuds i köksskåp. Bänkskiva i massiv ek. Köket är utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Påkostaden vitvaror från Bosch i rostfritt utförande. Tåligt stengolv i diskret grå färg. Spotlights i tak, belysning i vitrinskåp samt en snygg belysning över arbetsytor ger i kombination med ljusinsläpp från rummets fönster ett behagligt ljusflöde.

Vardagsrum
Slipat originalparkettgolv i fint skick. Lyxig Versacetapet på rummets ena sida. I övrigt vita väggar, vitt tak. Rummet kan utnyttjas efter behov med exempelvis säng eller bäddsoffa. Plats för matbord finns i rummet. Stort fönsterparti samt utgång till balkong.

Balkong
Bostadens balkong är väl tilltagen, härligt belägen med kvällssol och utsikt mot innergård. Balkongen är inglasad med fönsterluckor som går att både öppna och skjuta åt sidan. Den generösa ytan ger plats för ett större matbord alternativt soffgrupp. Stilrena färgval med grå matta på golv och vitfärgade väggar/tak.

Badrum
Stambytt badrum! Kakel på väggar ock klinker på golv, genomgående ljusa färgval. Här finns WC, dusch, kommod med skåp under samt skåp med spegeldörrar ovanför. Duschblandare och handtag är nyligen bytta, likaså den exklusiva blandaren. Handdukstork finns i rostfritt utförande. Krokar på vägg samt plats för mindre förvaringsmöbel på golv. Förberett för tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 28 kvm
Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-01-07
Energikonsumtion: 176 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219208001-0015 i Brf Eskilstunahus 8
Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2262 kr/mån
Driftkostnad: 230 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 65 kr
  • Hushållsström: 165 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 2.08559%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Även Eskilstunas nya badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.

Förening

Föreningsnamn: Brf Eskilstunahus 8
Organisationsnummer: 718000-3480
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Nonien i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns uppförd byggnad med 29 lägenheter, 2 lokaler och 8 garage. Byggnaden är uppförd 1954. Fastighetens adress är Västergatan 17 i Eskilstuna.

Bilder

Fasad

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR