Slagstavägen 7C

Eskilstuna 3 460 000 kr

Med toppenläge i populära Slagsta hittar du denna trevliga bostad på 157 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 3 sovrum med goda möjlighet till fler. Här finner du en modern öppen planlösning och stora delar av hemmet har nya ytskikt (2017). Bland annat erbjuds ett stilrent kök med skåpsluckor och bänkskivor i vitt samt ljust kakel i arbetsdel. Påkostad mosaik vid häll och snygg designerfläkt som pricken över i! Från köket har du fin kontakt med matsalsdel och vardagsrum. Den öppna planlösningen i kombination med generöst ljusinsläpp från två väderstreck ger vardagsrummet en härlig känsla av rymd. Det övre våningsplanet består av ett stort och ljust allrum. För den som föredrar det kan ytan enkelt delas in för att ge ytterligare sovrum. Här finns även utgång till balkong med morgonsol. På nedre plan finns altandörrar från både köks- och vardagsrumsdel som leder ut till en lekvänlig tomt med flera uteplatser, fruktträd och bärbuskar.
Här bor du i ett lugnt område med mycket hög servicenivå, här finns allt du behöver! På gångavstånd hittar du ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Cykelbana leder hela vägen in till centrum och föredrar du att åka kommunalt finns täta bussförbindelser till både centrum och Torshälla. Här har du även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3-4 sovrum
Boarea: 157 kvm. taxeringsinformation

Hall: Välkommen in i bostadens ljusa välkomnande hall. Hallen har nya ytskikt på såväl golv som vägg i form laminatgolv och ljust målade väggar. Här ger plats för avhängning och förvaring i garderober samt ytterligare möblemang. En nymålad trapp med textiltrappsteg leder upp till övre plan.

WC: Från hallen finns ingång till en renoverad WC med mörk våtrumsmatta på golv och ljusa väggar.

Sovrum 1: Bostadens mindre sovrum kan med fördel användas som barnkammare, gästrum eller arbetsrum. Rummet har fräscha ytskikt -2017 i form av laminatgolv och ljust målade väggar. Här fås en ljus och luftig känsla tack vare generöst ljusinsläpp via rummets fönster.

Kök: Fortsätt vidare in i bostaden och du når det stilrena, nyrenoverad köket med vita skåpsluckor och bänkskivor samt ljust kakel i arbetsdelen med mosaik vid fläkt och häll. Köket är fullutrustat med hel kyl/frys, induktionshäll, designfläkt, varmluftsugn och diskmaskin. Här finns gott om avlastningsyta i form av en köksö. Köksdelen ligger i öppen planlösning mot matrumsdel och vardagsrum. Från köksdelen finns utgång till bostadens trädgård.

Vardagsrum: Med den öppna planlösningen och generöst ljusinsläpp från två väderstreck får vardagsrummet en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet har renoverade ytskikt och på väggarna sitter en diskret randig tapet i ljusa toner och golvet pryds av ett laminatgolv. Här finns plats för matplats såväl som soffgrupp och via altandörr når du bostadens trädgård.

Badrum: Bostaden erbjuder ett stort och rymligt badrum som är delvis renoverat 2010 med matta på golv och våtrumstapet på vägg. Badrummet är utrustat med WC, kommod, spegelskåp, badkar och separat duschplats.

Tvättstuga: I anslutning till badrummet finns bostadens tvättstuga med ny tvättmaskin, tvättho, torkskåp, och bra förvaringsmöjligheter. Via tvättstugan finns även en groventré.

Innerhall: Mellan badrum och tvättstuga hittas en inre hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober.

Sovrum 2: Här erbjuds ett rymligt sovrum som ger plats för säng, skrivbord och byrå samt förvaring i garderob. Väggarna är ljust målade och laminat på golvet.

Sovrum 3: Bostadens största sovrum lämnar gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare möblemang. Förvaring finns att tillgå i garderober. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är målade i ljus kulör med en mörkare fondvägg.

Övre plan

Allrum: Det övre våningsplanet består av ett stort allrum på 57kvm. Här ger ryggåstak rymd och det finns gott om ytor för större möblemang. För den som föredrar det kan ytan enkelt kan delas in till tre sovrum och badrum (anslutningar förberedda i kattvind). Alla ytskikt på väggar och tak nymålade. Här finns goda förvaringsmöjligheter i kattvindar och garderob. Från allrummet finns även utgång till takad balkong med förmiddagssol.

Övrigt: Till fastigheten hör ett rymligt garage med vidbyggt förråd. Tomten erbjuder flera uteplatser såsom takad altan samt uteplats på framsidan under balkong. Vidare finns fruktträd och en plan gräsmatta som kan utnyttjas för lek, kubb eller bollspel.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla
Boarea: 157 kvm
Biarea: 8 kvm
Byggnadsår: 1977
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Direkt-el, luft/luft värmepump
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden: Fler uteplatser på tomten.
Övriga byggnader: Vidbyggt garage med förråd.
Renoveringar: Fler uteplatser på tomten.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2016-10-14
Energikonsumtion: 50 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 3 460 000 kr
Taxeringsvärde: 2 423 000 kr (fastställt avseende år 2017)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 756 000 kr
Värdeår: 1977
Summa inteckningar/pantbrev: 2 698 000 kr
Driftkostnad: 36231 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5399 kr
  • Försäkring: 7344 kr
  • Renhållning: 2896 kr
  • Hushållsström: 20592 kr

Tomt

Tomtarea: 808 kvm
Tomttyp: Trädgådstomt

Närområde

Allmänt: I omtyckta slagsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har en mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från bostaden har du en kort promenad till busshållsplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cyckeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Förmån: Officialservitut Väg Vattenledning, 04-77/491.1
Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR