Kyrkogatan 11 S

Eskilstuna 2 200 000 kr utgångspris

Tillfälle att förvärva en fantastisk 3:a i Tunaforsfabriken!

Välkommen till denna härliga trea om 72 kvm med egen uteplats. Bostaden erbjuder tilltagna sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och två praktiska sovrum. Kort promenad till centrum och tåg. Låg månadsavgift där även bredband ingår! Lägenheten kan med enkelhet även göras om till en stor tvåa. Varmt välkommen på visning!

Den populära restaurangen Casa Nostra ligger på området.

Tilltaget förråd tillhör lägenheten (finns på entréplanet).
Kabel-TV / Bredband via Telia

Stenlagd uteplats med insynsskydd.

Ägaren debiteras kvartalsvis för el och vatten.

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 72 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Interiör
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängig av ytterkläder och skor. Klassiskt parkettgolv och vita väggar som är enhetligt i hela bostaden. Från hallen nås den praktiska klädkammaren med utmärkta förvaringsmöjligheter. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Badrum
Modernt badrum i toppklass. Ytan är helkaklad i vitt och på golvet ligger ett mörkt klinkergolv med värmeslingor. I detta badrum finns all önskvärd comfort du kan önska. Duschhörna med glasväggar, wc, kommod, spegel med belysning, blandare, tvättmaskin, torktumlare samt handdukshängare. Badrummet har god förvaring och arbetsyta för tillexempel hantering av tvätt.

Kök/vardagsrum
Denna trivsamma bostad har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar rymd och mycket fint ljusflöde . Köksdelen är inredd med vita skåpluckor tillsammans med vitt rektangelformat kakel ovan köksbänken. Här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Köket är i övrigt utrustat med häll, ugn, kyl, frys, diskho, blandare, diskmaskin och mikrovågsugn. Här möblerar du med enkelhet ett köksbord med 6-8 sittplatser.

Den del som är avsedd för umgänge har gott om plats för bland annat soffa, soffbord och media-möbel. Rummet är tilltaget och har stora vackra fönsterpartier som släpper in gott om ljus. Härifrån når du även bostadens uteplats som är försedd med insynsskydd, lättskötta golvplattor och rymmer gott och väl den stora utegruppen.

Sovrum 1
Stort och ljust sovrum som från de unika försterpartierna får ett magiskt ljusinsläpp. Här ryms med lätthet en dubbelsäng med sängbord samt garderobsförvaring. Dubbeldörrar som leder till uteplatsen.

Sovrum 2
Tilltaget rum som rymmer säng, sängbord, skrivbord och annan extern förvaringsmöbel. Detta rum kan med enkelhet öppnas upp mot vardagsrummet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 72 kvm
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FT

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3323-1-2136-1 i Brf Tunafors
Pris: 2 200 000 kr utgångspris
Avgift: 3536 kr/mån
Driftkostnad: 799 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 491 kr
  • Försäkring: 100 kr
  • Hushållsström: 208 kr

El och försäkringskostnaden är schablonberäknad.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.08984%

Närområde

Allmänt: Vackert belägen bostad med vackra grönområden, parker och Eskilstunaån i dess närhet. Till fots tar du dig till citykärnan med restauranger, nattliv, shopping, matbutiker och högskola. En femminuters promenad tar dig till tåg och busstation för pendling till exempelvis Stockholm och Västerås. Området kring Tunafors har varit en plats av stor betydelse för Eskilstuna redan så tidigt som på 1500-talet. Många verksamheter valde att etablera sig på just denna plats då vattenkraften ifrån ån användes till att driva maskinerna i produktionen. Senare på 1800-talet skulle även Tunaforsfabriker utnyttja det strategiska läget för tillverkning av bland annat knivar och gafflar. Den blomstrande industritiden från 1800-talets slut kom under tuffare konkurrensförhållanden att tvingas stänga lokalerna på 90-talet. Byggföretaget Peab övertog fastigheten i början på 2011 med syfte att bygga bostäder i en unik miljö.

Förening

Föreningsnamn: Brf Tunafors
Organisationsnummer: 769625-9295
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Tunafors i Eskilstuna består av fyra byggnader med sammanlagt 77 nyproducerade bostadsrättslägenheter. Vidare finns 1 lokal, 16 carportplatser och 35 bilparkeringsplatser. Separat kö tillämpas föreningens carportar (600kr/mån) och parkeringsplatser (400kr/mån).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Föreningen tillåter dubbelt ägande: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR