Fristadsgatan 14C

Eskilstuna 1 275 000 kr Utgångspris

Välplanerad trea med renoverade ytskikt högst upp i huset!

Genomgående renoverad trerumslägenhet med påkostat kök och helkaklat badrum. Stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Insynsfritt och lugnt läge i områdets yttre kvarter. Goda busskommunikationer och cykelavstånd till centrum. Stabil förening som genomfört många stora renoveringar!

Kabel-TV och bredband via ComHem.
Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade.
Till bostaden hör två förråd.
Gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum finns i entréplanet.

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 73.9 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, bra avhängningsyta och plats för skoställ. Fin kontrast mellan vitmålade väggar och ett smakfullt mörkt golv enhetligt med bostadens vardagsrum.

Kök:
Modernt och mycket påkostat kök från Noblessa. Mörka köksluckor, mörkt kaklad arbetsdel och mörk bänkskiva skapar en sammanhängande och exklusiv känsla som sammanbinds av rummets mörka golv. Köket har en exklusiv maskinell utrustning i rostfritt utförande som består av kombinerad kyl och frys, varmluftsugn med häll, fläkt och diskmaskin. Bra med förvaringsutrymmen i skåp och en rymlig matplats under rummets centrerade fönster för 6-8 personer. Vägg mellan kök och hall borttagen till förmån för en mer öppen planlösning.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel såvälsom bord. Generöst med ljusinsläpp från panoramafönster med söderläge och en fin utsikt över Eskilstunas centrala delar. Ljusa och välvårdade ytskikt på väggar med snygg kontrast mot rummets mörka golv. Ingång till bostadens större sovrum.

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring med externa garderober som kommer att ingå! Plats för skrivbord under intilliggande som vetter ut mot bostadens balkong. Ljusa väggar och tak mot rummets mörka golv sammanhängande med bostadens övriga rum.

Sovrum 2:
Fint barnrum med ljusa ytskikt på väggar och mörka trägolv. Utgång till rymlig balkong med en vacker utsikt och eftermiddag/kvällssol. Balkongen är inglasad 2013.

Badrum:
Topprenoverat badrum med mörkt klinkerbelagt golv, vitkaklade väggar och mycket påkostade badrumsmöbler. Utrustningen består av handfat nedfällt i kommod med överhängande spegel, stort badrumsskåp, toalettstol, handdukstork och duschplats med infällbara glasväggar. Badrummet är utrustat med toppmatad tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 73.9 kvm
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övrigt om byggnaden: Renoveringar:
Hissar 2005
Balkonger 2007
Garageportsrenovering 2007
Fönsterbyte 2008
Tilläggsisolering 2008
Stammrenovering 2009
Maskinell utrustning tvättstuga 2012
Renoveringar: Renoveringar:
Hissar 2005
Balkonger 2007
Garageportsrenovering 2007
Fönsterbyte 2008
Tilläggsisolering 2008
Stammrenovering 2009
Maskinell utrustning tvättstuga 2012

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-11-17
Energikonsumtion: 166 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 4375-00310 i Brf Årby nr 1
Pris: 1 275 000 kr Utgångspris
Avgift: 3629 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Andel i förening: 1.22784%

Närområde

Parkering: Parkeringsplats finns att hyra av föreningen för 100kr/mån. Vidare förfogar föreningen över bilparkeringsplatser med elstolpe (150kr/mån) och garage (250kr/mån) med separat kösystem.
Möjlighet finns även att parkera utmed hela Fristadsgatan med månadsbiljett B1 till en kostnad om 400kr.

Förening

Föreningsnamn: Brf Årby nr 1
Organisationsnummer: 718000-0759

Bilder

Balkong Utsikt från balkong Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Kök Matplats Kök Detalj kök Sovrum 1 Sovrum 2 Badrum Hall mot kök Hall Planritning Fristadsgatan 14 Innergård Fristadsgatan 14 Munktellstaden Nya badhuset Stadsparken Kloster kyrka

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR