Vretlundsgatan 7A

Eskilstuna 950 000 kr utgångspris

Gavellägenhet med fina ytskikt och lugnt läge!

Välkommen till en ljus och luftig gavellägenhet med fönster i tre väderstreck! Denna bostad präglas av fina ljusinsläpp, generös takhöjd, genomgående parkettgolv samt fina materialval. Här hittar du ett snyggt kök i modern färgskala och det intilliggande rummet nyttjas som matrum med utrymme att duka upp för 6 personer. Vidare erbjuder bostaden ett vardagsrum med rymd och utgång till balkong samt en sovalkov som stilfullt döljs bakom ett draperi. God förvaring finns i platsbyggda garderober.

Här bor du i trivsamma kvarter bland villor och flerfamiljshus. På kort promenadavstånd finner du vackra Kronskogen med fin natur och populära motionsspår. Till fots når du smidigt centralstationen och du har även nära till centrumkärnan med hela dess utbud av restauranger och uteliv.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 48 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall: Hall med plats för avhängning och skoställ. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. Vidare finns förvaring i garderober i passage in till matrummet.

Kök: Snyggt och funktionell köksvrå med mörka luckor i profil och vitt kakel. Bra förvaring i både över- och underskåp. Här är utrustat med ugn med häll samt kyl och frys. Generöst fönster ger fint ljusinsläpp. 

Matrum: Matrum med fint ljusinsläpp och utrymme att duka upp för 4–6 personer. Här sitter en vackert mönstrad tapet på väggen och parkett ligger på golvet. Från matrummet nås även en platsbyggd garderob. 

Badrum: Badrum med vita kaklade väggar och en våtrumsmatta på golvet. Här är utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp samt duschhörna bakom glasvägg. 

Sovalkov: I sovalkoven finns plats för säng och sängbord som döljs stilfullt bakom ett draperi. Här är väggarna ljusa och parkett ligger på golvet. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. 

Vardagsrum: Tack vare ljusinsläpp från två väderstreck flödar ljuset vackert in i bostadens vardagsrum. Här ryms både matplats och soffhörna. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens balkong.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 48 kvm
Byggnadsår: 1939
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Gemensam uteplats på innergården.
Gemsamma tvättstuga, cykelrum och snickarrum finns i källaren.
Till lägenheten ingår ett vindsförråd samt två källarförråd.
Parkeringsplats finns att hyra för 21 kr/mån.
Gårdsskötsel/trappstäd betalas med 150 kr/mån.

Kabel-TV: Bredbandsbolaget
Internet:ADSL

Föreningen har utfört takbyte, fönsterbyte, installerat nya ytterdörrar samt renoverat badrum.
Stahrebolaget har nyligen utfört stamspolning och kontroll av stammar som bedömts vara i gott skick.
Information från samtal med ordförande 2020-10-02.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2011-03-15
Primärenergital: 148

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 526-001 i BRF Vreten
Pris: 950 000 kr utgångspris
Avgift: 2971 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 12.94%

Närområde

Allmänt: Här bor du i trivsamma kvarter bland villor och flerfamiljshus. På kort promenadavstånd finner du vackra Kronskogen med fin natur och populära motionsspår. Till fots når du smidigt centralstationen och du har även nära till centrumkärnan med hela dess utbud av restauranger och uteliv.

Förening

Föreningsnamn: BRF Vreten
Organisationsnummer: 718000-0478
Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning är Flygfisken 3 med yta av 384 kvm. Föreningens fastighet omfattar 7 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa genom Redovisarna AB:s gruppförsäkring.

Föreningens administrativa förvaltning har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR