Esbjergsgatan 13

Eskilstuna 3 950 000 kr utgångspris

Välskött villa på trivsamma Västermalm!

Välkomna till denna representativa villa på lugna och trevliga Västermalm. Här erbjuder vi nu en trevlig familjevilla om totalt 214 kvm med väldigt fina sociala ytor. Entréplan erbjuder två sovrum, ett rymligt kök och ett matrum som med fördel kan användas som sovrum för den som behöver ytterligare sovrum. Ljust och fint vardagsrum med plats för det stora sällskapet! Här finns även ett rymligt badrum. Källarvåningen är välskött och inredd som bostadsyta. Här finns en generös gillestuga med öppen spis, ett sovrum och relaxavdelning med bastu.

Friköpt tomt om 678 kvm som erbjuder gott om ytor för lek och planteringar. Stensatt uteplats med gott om plats för både grill, matgrupp och solsängar. Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Garage med plats för en bil med ny fjärrstyrd garageport!

På Västermalm bor du i ett centralt läge med närhet till flera skolor, centralstation och stadskärnan. Populära Kronskogen finns endast ett stenkast från huset där det finns elljusspår och fina motionsspår.

Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 6 varav 3-4 sovrum
Boarea 112 kvm. taxeringsinformation

Entréplan
Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring både i garderober och i en rymlig klädkammare. Klinkerbelagt golv i snyggt rutmönster och ljusmålade väggar.

Kök
Rymligt kök med bra arbetsytor. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Träfärgade skåpluckor som matchas mot bänkskivor i svart laminat och ett ljust kakel på väggarna. Fullutrustat kök med rostfria vitvaror bestående av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt, inbyggd ugn och micro. Separat matplatsdel med plats för ett matbord med upp till sex personer. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i ljus kulör. Fin ljusinsläpp genom dubbla fönster!

Matrum
I anslutning till köket ligger ett rymligt matrum med plats för en större matgrupp. På golvet ligger ett träfärgat klickgolv och väggarna är målade i en ljus kulör. Fint ljusinsläpp genom fönster och stor öppning mot vardagsrum ger fina ljusflöden i utrymmet. För den som behöver ett extra sovrum går matrummet utmärkt att nyttja som sovrum.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och fina ljusflöden. Här finns gott om plats för en större soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang. Ljust klickgolv och ljusmålade väggar enhetligt med bostadens matrum. Här finns också en svart, mönstrad fondtapet.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ljusmålade väggar och ett mörkt träfärgat klickgolv på golvet. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i garderob. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med ljusmålade väggar och ett mörkt träfärgat klickgolv på golvet. Här finns plats för säng, sängbord och förvaring i garderob. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinker med behaglig golvvärme på golvet och blått kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, bidé, handfat, spegelskåp samt badkar.

Källarplan
Gillestuga
Rymligt gillestuga med en underbar öppen spis. Golvet är klinkerbelagt och väggarna är vitmålade med en fondvägg i rött. Gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Sovrum
Rymligt sovrum med ljusmålade väggar och ett ljust träfärgat klickgolv på golvet. Rummet passar lika bra som lekrum, gästrum eller som fullvärdigt sovrum då det har fullstort fönster. Här finns plats för säng, sängbord, skrivbord eller annan möblemang. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

WC
Helkaklad gästtoalett med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrymmet är utrustat med kommod med handfat, spegelskåp och toalettstol. Golvvärme för extra komfort.

Tvättstuga
Generös tvättstuga med vitmålade väggar och grön plastmatta på golvet. Här finns gott om utrymmen att inreda efter tycke och smak! I dagsläget finns här tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk.

Relaxavdelning
Generös relaxavdelning med mörkt klinkerbelagt golv och vitkaklade väggar med svart mönster. Här finns en duschhörna och bastu. Utrymmet är renoverat 2012.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 112 kvm
Biarea 102 kvm
Byggnadsår 1965
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Stomme Betong/trä
Fasad Tegel
Fönster 2-glas kopplade i fönsterbågar
Tak Betongpannor på huvudbyggnad. På garage papp.
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar
Tak -11
Toalett källare -12
Dusch källare -12
Bastu -12
Golv, väggar gästrum källare -12
Tvättmaskin/torktumlare -16
Fiber -18
Garageport -20
Vitvaror i kök -16-21

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2022-05-18
Primärenergital 122

Ekonomi

Pris 3 950 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 892 000 kr (fastställt avseende år 2015)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 185 000 kr
Värdeår 1965
Summa inteckningar/pantbrev 1 409 000 kr
Driftkostnad 50845 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 20591 kr
 • Vatten/avlopp: 6887 kr
 • Försäkring: 5500 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 14949 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 185 000 kr
 • Smahusmark: 707 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 678 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Myrtorpsområdet
  Stadsplan, beslutad
  Datum: 1961-08-08

  Triumfen
  Tomtindelning, beslutad
  Datum: 1962-06-20

  Video

  Film

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR